Obavijesti

Show

Komentari 16

Nataša Janjić 'otvorila dušu': Zbog društvenih mreža mislim da sam neuspješna majka...

Nataša Janjić 'otvorila dušu': Zbog društvenih mreža mislim da sam neuspješna majka...
6

'Iz daljine djeluje kao da neke majke posjeduju tu lakoću i mudrost da ne zapostave sebe dok su istovremeno posvećene mame, a ja se recimo danima znam ne izvući iz pidžame', napisala je u objavi

VIDEO

Splitska glumica Nataša Janjić Medančić (40) posljednje četiri godine potpuno je posvećena svojoj djeci koju je dobila u braku sa suprugom Nenadom Medančićem (38). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

Nataša i Nenad imaju sina Tonija (3) i kćer Kaju (2). U intervjuu za Centarzdravlja.hr glumica je priznala da je očekivala da će joj se djeca bolje slagati s obzirom na malu dobnu razliku. 

- Ali pokazalo se da trenutno imam posla s Tomom i Jerryjem. Ne smijem ih ni minute ostaviti same, uvijek netko udari ili ugrize ovog drugog, interesi su uvijek za istu igračku i plač je lančanog i gotovo trajnog karaktera - ispričala je Nataša i dodala da te minute mira uspije uhvatiti kada se slučajno okupiraju zajedničkom igrom te se nada da će se to događati sve češće.

O tome postoji li razlika između odgoja dječaka i djevojčica Nataša je rekla da postoji razlika u odgajanju različitih karaktera, ali da ih se trude jednako odgajati. 

Nataša Janjić o obitelji: Tu laž ćemo ponoviti još milijun puta
Nataša Janjić o obitelji: Tu laž ćemo ponoviti još milijun puta

- Toni je bio mirno, uredno i poslušno dijete, verbalno nevjerojatno napredno, a Kaja nam je pomrsila svu filozofiju da je to bilo zbog našeg odgoja, njezin karakter je borben i od prvog dana se znala nametnuti i sve navući na ono kako ona hoće - pojasnila je različite karaktere svoje djece. 

Nataša za sebe ne smatra da nije stroga mama ali ponekad ipak podigne glas. 

- Dapače. Vičem dosta, ali samo zato jer kao da me ne doživljavaju svaki put jer znaju da se mogu izvući kroz moje strpljenje. Tata im je puno konkretniji po tom pitanju uz puno manje truda, pa često i ja profitiram njegovim presudama i rješenjima - priznala je i dodala da smatra da su ona i suprug dobro izbalansirani u odgoju njihovih mališana. 

Dodala je i kako jedva čeka da svi pređu tri godine jer očekuje da će onda stvari biti malo jednostavnije i da će imati više vremena za sebe. 

- Kad ja gledam društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki, jer iz daljine djeluje kao da neke majke posjeduju tu lakoću i mudrost da ne zapostave sebe dok su istovremeno posvećene mame, a ja se recimo danima znam ne izvući iz pidžame, jer pogon kreće ranom zorom, a dežurstvo i straža traju do iduće zore i veliki dio vremena sam isključivo policajac, sudac i higijeničar, a tek povremeno kreativna i lagana mama. Vratila sam se poslu, djeca idu u vrtić, ali i dalje uz sve prehlade čini se da se od njih ne odvajam - priznala  je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao