Obavijesti

Show

Komentari 5

Nataša: Nisam se ni pozdravila sa sinom, to mi je bilo najteže

Nataša: Nisam se ni pozdravila sa sinom, to mi je bilo najteže
5

Glumica se nada da će se stvari čim prije vratiti u normalu jer je brine što joj sve djeca propuštaju dok svijet ovako 'stoji'. Vjeruje da će cjepivo srediti stvar i da ćemo se svi ubrzo češće moći družiti

VIDEO

Glumica Nataša Janjić Medančić (39) rekla je da je prošle godine proživjela najteže razdoblje u životu. Imala je komplikacije u drugoj trudnoći pa je neko vrijeme morala provesti u bolnici. Na snazi su tada bile stroge mjere zbog pandemije korona virusa i zato više od mjesec dana nije vidjela sina Tonija i supruga Nenada.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Bilo je to krajem lipnja, u vrijeme kada posjeti u bolnicama nisu bili dopušteni. Tada sam, nakon redovite kontrole, a prije odlaska na more, iznenada zadržana u bolnici zbog određenih komplikacija i obaveznog mirovanja, s idejom da ću uskoro izići. S djetetom se nisam bila ni pozdravila, što mi jako teško palo. Čovjek ne razmišlja o tome dok mu se ne dogodi, odnosno da ću zbog dolaska drugog djeteta ostaviti prvo na više od mjesec dana. Suprug nije mogao biti na porođaju, Kaju je vidio tek kad smo izišli iz bolnice. Bilo mi je to zaista najteže razdoblje u životu. Nesretna zbog nemogućnosti da vidim najmilije, sama u bolničkoj sobi, zabrinuta za ishod i zdravlje moje djevojčice - otkrila je glumica za Story.

Nakon potresa koji je u ožujka pogodio Zagreb, morali su napustiti tek uređeni stan u centru Zagreba i ponovno ga preurediti.

- Previše toga nam se dogodilo u tom kratkom, a delikatnom razdoblju - stravičan potres, bijeg iz stana previše oštećenog za daljnji boravak u njemu, karantena, odvojenosti od obitelji i prijatelja, briga... Sretna sam da je sve iza nas i da je ispalo najbolje moguće - rekla je. 

Istaknula je da je majčinstvo najljepši osjećaj i uloga na svijetu, ali i da neopisivo iscrpljujuće.

Janjić otkrila da je sa 17 glumila u spotu Parnog Valjka: Bio je to moj prvi zarađeni džeparac...
Janjić otkrila da je sa 17 glumila u spotu Parnog Valjka: Bio je to moj prvi zarađeni džeparac...

- Mislim da je mnogo jednostavnije kad je život oko tebe normalan, kad je izlazak u šetnju jednostavniji, kad ti se nude sadržaji i druženja s drugim majkama, ali moram priznati da sam se naviknula i gotovo već srasla s tom ulogom, omilila mi se moja robija. Nema me više, pretvorila sam se u ispostavu, radnu snagu, kućnog policajca i zabavljača. A šefovi i publika mi još nemaju platežnu moć - govori. Dodala je kako joj jako nedostaje posao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu