Obavijesti

Show

Komentari 40

Natasha Moskwa, bivša žena Tuđmanova nećaka u realityju

Natasha Moskwa, bivša žena Tuđmanova nećaka u realityju
1

IZ GRADA U SELO Pjevačica Natasha Moskwa iza sebe ima dva propala braka, bila je u zatvoru, a sad vodi kućanstvo Zorice iz regionalnog ‘Big Brothera’

VIDEO

Pjevačica Natasha Moskwa (30), bivša žena nećaka hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, u showu 'Mijenjam ženu' zamijenila se s bivšom zvijezdom regionalnog 'Big Brothera 2015.' Zoricom Marković (49). Pjevačica je svoj zagrebački dom zamijenila sa Zoričinim u mjestu Umka kraj Beograda.

S informatičkim stručnjakom Marijem Kraljem (35) u vezi je godinu i pol dana. Natasha ima sina (9) i kćer (11) iz prethodne veze, koji žive kod oca u Zagrebu, a Mario kćer koja živi s majkom. Par kaže kako oboje redovito viđaju svoju djecu, iako ne žive zajedno.

  Voli provode: Moskwa kaže kako ona i partner Mario imaju slobodnu i otvorenu vezu     

- Naša veza je slobodna, otvorena, svatko radi što mu je volja. Oboje volimo noćni život i izlaske po klubovima - kaže Natasha. Pjevačica obožava ples i ima svoju plesnu grupu. U slobodno vrijeme rola se po Jarunu i ide na satove pjevanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

. Svoj život bih poželjela svakoj ženi jer u njemu uživam punim plućima. Redovito treniram, posjećujem wetness i spa centre te idem na masaže - kaže pjevačica. 

  Svestrana: Ide na satove pjevanja, obožava plesati i rolati Jarunom     

Iza sebe ima dva braka, od kojih je jedan s Igorom Tuđmanom, nećakom pokojnog hrvatskog predsjednika. Njihova burna veza završila je 2013., nakon što su oboje završili u srpskom zatvoru zbog razbojstva i prijevare srpskog poduzetnika. Srpski mediji pišu da je u zatvoru bila šest mjeseci, a s Igorom je snimila i pornouradak. Srpski mediji su tvrdili kako im je taj videouradak za novce ponudio upravo Tuđman. 

 Zorka ‘Motorka’: Zorica je u ‘Big Brotheru’ sve nasmijavala svojim rječnikom     

Zorica živi sa suprugom Simom Marićem (48), s kojim ima kćer Kristinu (7), a u braku su devet godina. Bivša kavanska pjevačica iz prvog braka ima sina Aleksandra (21), koji živi samostalno. Zorica je kuharica i majstor za kolače, a Simo je terenski radnik. Par ne podnosi žene koje brinu samo o izgledu, a noćni život ih odavno ne zanima. Ni Nataša ni Zorica nisu se nadale da će u zamjenskim domovima dobiti sve ono čega su se plašile.

Od seksi pjevačice do prave domaćice

Natasha je u ‘Mijenjam ženu’ dobila sve čega se boji. Kuću u kojoj ima puno posla, malo dijete o kojemu mora brinuti te muža koji očekuje da bude isključivo majka i domaćica. Pjevačici su falili provodi i zabava.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu