Obavijesti

Show

Komentari 70

Natasha u Zoričinoj kući: Dobit ću klaustrofobiju, želim jacuzzi

Natasha u Zoričinoj kući: Dobit ću klaustrofobiju, želim jacuzzi
1

Zorica je iz mirnog obiteljskog okruženja uskočila u ulogu kraljice diskoteka i noćnog života, a Natasha Moskwa postala je žena koja brine o mužu, kćeri i domaćim životinjama

VIDEO

Zorica Marković, koja je gledateljima poznata iz prošlogodišnjeg regionalnog Big Brothera, ovaj put se našla u ulozi zamjenske žene. U novoj epizodi 'Mijenjam ženu' Zorica je iz mirnog obiteljskog okruženja uskočila u ulogu kraljice diskoteka i zagrebačkog noćnog života, Natashe Moskwe.

Natasha joj je poručila kako će ona umjesto nje morati izlaziti, ići na wellness, vježbati u studiju i pozirati pred fotoaparatom. 

- To srećom nije teško, pa ja ću ovdje uživati - zaključila je Zorica, a kada je vidjela fotografiju zamjenske žene shvatila je da će uživati i njen Simo.

Kada je upoznala zamjenskog muža Zorica je bila oduševljena, ali je priznala kako ne voli mlađe muškarce. Mariju je Zorica dobro 'sjela', a jedini problem bila joj je kuhinja. Dok je Zorica pokušavala shvatiti kako upaliti štednjak u 'modernoj' kuhinji, Natasha je bila oduševljena kućom u koju je stigla.

- Kućica je lijepa i šarena. Mala je, ali slatka - rekla je Natasha. No, iznenađenje je splasnulo kada je vidjela kokoši. Otkrila je kako ima fobiju od pijetlova te da se ne zna brinuti o vrtu.

- Dobit ću klaustrofobiju, gdje je moj jacuzzi - pitala se kada je ušla u kupaonicu.

Zamjenska obitelj joj se svidjela, a nju je najbolje prihvatila malena Kristina. Natasha je djevojčicu vozila u školu, ali putem je imala problema. Bilo joj je teško voziti stariji automobil, a na kraju je promašila školu.

- Jel' tvoji mama i tata čiste ikad ovaj auto - upitala je šokirana Natasha djevojčicu.

Za to vrijeme Zorica je otišla na kavu s Natashinim društvom. Savjetovali su joj da ide u kozmetički salon na uljepšavanje.

- Volio bih da ima ljepšu kosu. Zorica ima problema i s kilažom - zaključio je Natashin najbolji prijatelj.

Natashu je nazvala žena koja je od nje tražila da joj ispeče 'sitne' kolače. Nakon toga, morala je napraviti smjesu kojom će hraniti kokoši.

- Po njezinom izgledu rekao bih da nikad nije vidjela kokoši - zaključio je Simo.

Kada je vidjela piliće pjevačica se obradovala. Rekla je da ju oni podsjećaju na djetinjstvo. Kada je prala suđe, zamolila je zamjenskog supruga da naloži vatru, a on joj je objasnio da je to Zoričin posao. Zbog silnog posla, zaboravila je otići po Kristinu u školu.

- Nadam se da neću biti pokraj kada Zorici kažu da sam zaboravila na njeno dijete - smijala se Natasha.

Zorica je prvo uživala u wellnessu i čak je rekla kako bi se na ovakav život mogla naviknuti. No, veselje nije dugo trajalo. Uljepšavanje ju je izmorilo i jedva je čekala da izađe iz salona.

- Izgledam kao da su me izjeli bumbari, vodite me odavde - rekla je ljuta Zorica.

Kada je vidjela krajnji rezultat ravnodušno je rekla da je ona oduvijek tako izgledala te da ovo nije ništa neuobičajeno.

- Simo kada me vidi, opet će htjeti promijeniti ženu - zaključila je. Nakon toga, izašla je s Natashinim prijateljima. Objasnila im je da je ona proživjela mnogo burnih noći pa joj ovo neće teško pasti.

- Ja ću vas učiti noćnom životu, a  ne vi mene - rekla je Zorica.

Kada je Zorica partijala u Zagrebu, Natasha je pomagala Kristini oko domaće zadaće iz matematike. Napravila joj je sendvič, a Simo je rekao da je gladan.

- Kao da nema ruke - smijala se Natasha. Drugog jutra Zorica je pjevala u studiju pa pozirala fotografu. To joj nije bilo teško, a priznala je kako je uživala.

- Nemam nikakvih dilema, mislim da sam to obavila kako treba - rekla je. Natasha je za to vrijeme obavljala kupovinu u kineskom dućanu, a priznala je kako i ona često kupuje nemarkiranu robu. Kada se vratila kući, Kristina se požalila da joj nije dobro pa su je zamjenska majka i Simo odveli liječniku.

Kako će se situacija dalje razvijati gledajte sutra na RTL-u u 21.15.
 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor