Show

Komentari 12

Natjecatelji u Potjeri osvojili 114 tisuća kuna, 'lovac' im pomogao

Natjecatelji u Potjeri osvojili 114 tisuća kuna, 'lovac' im pomogao

'Opseg kojeg trokuta se izračunava O = 3a ?', pitao je voditelj Lokas Vukorepu, a on je ne razmišljajući rekao "Jednakokračan" pa se na trenutak zaustavio i ispravio "Jednakostraničan", no bilo je prekasno

Natjecatelji Oriano (72) i Stjepko (29) osvojili su primamljiv iznos od 114.000 kuna u kvizu 'Potjera'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, tijekom završne potjere postavili su visoku granicu od 13 pitanja no, u osvajanju postignutog iznosa uvelike su im pomogle i pogreške 'lovca' Mladena Vukorepe. 

- Opseg kojeg trokuta se izračunava O = 3a ? - pitao je voditelj Lokas Vukorepu, a on je ne razmišljajući rekao "Jednakokračan" pa se na trenutak zaustavio i ispravio "Jednakostraničan". Međutim, nakon ponuđenog prvog odgovora nije bilo mjesta za ispravke. 

Njegova brzopletost poslužila je natjecateljima da ga vrate korak unazad. 

- Što ćete napraviti ako se u Wordu koristite kombinacijom tipki CTRL i U? - pitao je voditelj, a Mladen je rekao kako će se sve poništiti. Ipak, ta kombinacija tipki znači da će se određena riječ ili dio teksta podcrtati pa su tako natjecatelji opet unazadili 'lovca'. 

Pitanje koje im je osiguralo pobjedu bilo je o istarskom naselju Ursaria. Vukorepa nije znao pa je rekao dalje, a Stjepko je to iskoristio i ponudio točan odgovor "Vrsar"

- Da i to je, bojim se, to - priznao je 'lovac' kojem je ostalo samo 10 sekundi i dva pitanja što je bilo premalo vremena da ih 'ulovi'.

Najčitaniji članci