Show

Komentari 45

Natjecatelju u Potjeri prvo nisu prihvatili odgovor, a onda se ispričali i platili mu 17.500 kuna

Natjecatelju u Potjeri prvo nisu prihvatili odgovor, a onda se ispričali i platili mu 17.500 kuna

Na pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma 'The Dark Side of the Moon' Pink Floyda, predviđen odgovor bio je 'prizma'. Lovac je netočno odgovorio, a natjecatelj je rekao da se radi o 'piramidi'

Večerašnja emisija kviza 'Potjera' završila je vrlo neobično. Naime, nakon što voditelj nije priznao odgovor natjecatelja, a lovac nije bio vraćen korak unatrag iz HRT-a su zaključili da su donijeli krivu odluku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma 'The Dark Side of the Moon' Pink Floyda, predviđen odgovor bio je 'prizma'. Lovac je netočno odgovorio, a natjecatelj je rekao da se radi o 'piramidi' što mu na početku nisu priznali. 

- Naknadnom provjerom odlučeno je ipak da se prizna natjecateljev odgovor pa bi lovcu, uz preostale dvije sekunde, do pobjede nedostajao još jedan korak i samim time premalo vremena za čitanje pitanja i odgovor pa je u večerašnjoj emisiji pobjednikom proglašen natjecatelj - rekao je voditelj Joško Lokas (49) pa dodao: 

- Bit će mu isplaćeno 17.500 kn, odnosno iznos za koji je igrao u završnoj potjeri. Uz isprike natjecatelju, ispričavamo se i gledateljima koje pozivamo da i dalje uživaju u premijernim emisijama Potjere - rekao je voditelj Joško Lokas (49) na kraju emisije. 

POGLEDAJTE VIDEO: ULETI U INBOX SA SAROM TKD

Najčitaniji članci