Obavijesti

Show

Komentari 62

Ne brine za glasine o varanju: Rodriguez se hvali zarukama...

Ne brine za glasine o varanju: Rodriguez se hvali zarukama...
6

Bivši igrač bejzbola Jose Canseco javno je izjavio da njegov nekadašnji kolega vara Jennifer Lopez i to s Joseovom bivšom suprugom Jessicom

VIDEO

Ne ostoji mnogo riječi da ih dijelim s tobom, samo osjećaji. Zahvalnosti. Uzbuđenja. I samo... Sreće. Znamo da će trebati raditi na izgradnji obitelji i budućnosti, ne možemo uspjeti u tome bez svih vas. Hvama vam na svim porukama ljubavi i vašim čestitkama, napisao je Alex Rodriguez (43) na društvenim mrežama i tako pokazao da se ne obazire na glasine o njegovom varanju zaručnice Jennifer Lopez (49).

Instagram/Screenshot

Podsjetimo, profesionalni igrač bejzbola zaprosio je pjevačicu i glumicu u nedjelju, a njezinim pristankom pohvalio se pratiteljima na Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

- Rekla je da - kratko je napisao Rodriguez i objavio fotografiju dijamantnog prstena koji je dao Jennifer.

Istu tu fotografiju ubrzo je objavila i Jennifer, a Alex je na Instagramu obožavateljima pokazao i kako je točno iznenadio svoju zaručnicu romantičnom gestom. Naime, dočekao ju je s ružama na krevetu, a laticama je na krevetu napisao 'volim te'.

Instagram

 Međutim, njihova idila nije dugo potrajala. Naime, tek što se pjevačica i glumica zaručila s Alexom, u javnost su 'procurile' glasine o navodnoj prevari. Bivši igrač bejzbola Jose Canseco (54) objavio je na svom Twitter profilu kako njegov nekadašnji kolega Rodriguez vara J.Lo, i to s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco (46).

- Jadna Jennifer, gledam ju i ona ne zna da je Alex vara s mojom bivšom suprugom. Ona nema pojma tko je on zapravo - napisao je Canseco pa odmah pokrenuo lavinu reakcija.

Zaručnik vara Jennifer Lopez? 'Jadna, nemaš pojma tko je on'
Zaručnik vara Jennifer Lopez? 'Jadna, nemaš pojma tko je on'

Jose se s bivšom suprugom Jessicom vjenčao 1996., ali brak je izdržao samo tri godine. Prije rastave, bivši igrač bejzbola 'zaradio' je optužbe za obiteljsko nasilje, a sada je svoje spoznaje o aferi bivše supruge i Rodrigueza odlučio podijeliti s javnosti koja je ostala šokirana njegovim navodnim priznanjem. Ni Alex ni Jennifer nisu komentirali njegove optužbe, već i dalje uživaju u zarukama.

Vanity Fair Oscar Party

O tome da bi uskoro mogli stati pred oltar šuškalo se već prošlog ljeta kada je pjevačica objavila fotografiju sa zajedničkog ljetovanja. Jennifer je tada ležala na plaži, a na ruci joj se isticao prsten.

Budući da je par već tada bio nerazdvojan, njezini su obožavatelji odmah krenuli s nagađanjima da bi se latino diva uskoro mogla zaručiti za dečka. Ako do njihovog vjenčanja uistinu i dođe, ovo bi za Jennifer bio četvrti brak po redu, a za Alexa drugi.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael