Show

Komentari 5

'Ne, ja zapravo nisam Martin Sheen. Žao mi je što sam zbog karijere promijenio svoje ime'

'Ne, ja zapravo nisam Martin Sheen. Žao mi je što sam zbog karijere promijenio svoje ime'

Njegova dva sina, glumci Charlie Sheen i Emilio Estevez, početkom karijere podijelili su se kada je riječ o prezimenu pa su oboje odabrali različita

U razgovoru za Closer Weeekly glumac Martin Sheen (81) kaže da je njegovo ime još uvijek legalno Ramon Estévez i da žali što ga je promijenio zbog svoje karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To je nešto za čime žalim. Nikada službeno nisam promijenio ime. U mom rodnom listu još uvijek je Ramon Estévez - dodao je da je njegovo službeno ime i na bračnoj dozvoli, putovnici i vozačkoj dozvoli.

Los Angeles: Poznati na dodjeli nagrada PSIFF Awards Gala

- Ponekad vas nagovore na to kada nemate dovoljno uvida ili čak dovoljno hrabrosti da se zauzmete za ono u što vjerujete, a kasnije to platite. Ali, naravno, govorim samo u svoje ime - rekao je glumac.

Njegova dva sina, glumci Charlie Sheen (56) i Emilio Estevez (60), podijelili su se kada je riječ o prezimenu pa su oboje odabrali različita.

New York: Premijera filma The Way

Martin priznaje da u to vrijeme nije bio ni svjestan da su njegovi sinovi zainteresirani za glumu jer je bio previše zauzet vlastitom karijerom i uzdržavanjem svoje obitelji.

- Jedini utjecaj koji sam imao na Emilija bio je da zadržim njegovo ime. Kad je počeo, njegov agent mu je savjetovao da promijeni ime u Sheen, a on to nije htio učiniti. I hvala Bogu da nije - priznao je.

Los Angeles: Druženje sa zvjezdama serije "Grace and Frankie"

POGLEDAJTE VIDEO: ŽESTOK OKRŠAJ SVEKRVE I SNAHE U ’TKO MI BOLJE KUHA’