Obavijesti

Show

Komentari 19

Tuga u njihovim srcima: Nisu se oporavili od gubitka djece...

Tuga u njihovim srcima: Nisu se oporavili od gubitka djece...
1

Traumatična iskustva ostavila su veliki ožiljak na životima slavnih glumaca. Neki su uspjeli pronaći način da krenu dalje nakon što su doživjeli najgoru moguću tragediju

VIDEO

Keanu Reeves

Keanu Reeves (53) je postao svjetski poznat 1999. zbog uloge u znanstveno-fantastičnoj trilogiji 'The Matrix' koji je zaradio impresivnih 463,5 milijuna američkih dolara. U prosincu 1999. njegova djevojka Jennifer Syme je rodila mrtvo dijete, kći Avu Archer Syme-Reeves. Dvije godine nakon nakon toga poginula je u prometnoj nesreći. Od tada je imao nekoliko kraćih veza i nikada se nije ostvario u ulozi oca. 

Cast member Keanu Reeves attends a promotional event of movie "John Wick: Chapter 2" in Tokyo

John Travolta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

John Travolta (64) i Kelly Preston (55) ostali su bez sina dok su ljetovali u obiteljskoj vikendici na Bahamima. Pronađen je u jutarnjim satima kako leži bez svijesti u kupaonici, a u bolnici je proglašen mrtvim. Prema policijskom izvješću, imao je teški napadaj u kadi i pao. Kasnije je utvrđeno kako je riječ o posljedicama Kawasakijeva sindroma. Ne zna se što točno uzrokuje Kawasakijev sindrom, a pretpostavlja se da bi mogao biti povezan sa zagađenjem okoliša i prevelikom upotrebom kemikalija. 

PA/Pixsell

Mike Tyson

Mike Tyson (51), bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji 2009. preživio je veliku obiteljsku tragediju. Njegova četverogodišnja kći Exodus preminula je nakon što je zapela glavom o žicu koja je visjela s trake za trčanje, poskliznula se i ostala visjeti. Našao ju je brat Miguel, a majka ju je otpetljala i pružila joj umjetno disanje, no djevojčici nije bilo spasa. 

Mike Tyson attends the

Anna Nicole Smith 

Američka starleta Anna Nicole Smith 2007. godine pronađena je mrtva u svojoj hotelskoj sobi, okružena tisućama tableta.  Smith je uzimala različite tablete za spavanje, tablete protiv bolova, među kojima je bio i metadon, antidepresive, hormone rasta, razne pilule za mršavljenje i slučajno ih je popila previše. Njezin sin Daniel Wayne Smith je preminuo godinu ranije također od posljedice predoziranja tabletama. Istraga je pokazala da je Daniel majci ukrao metadon. 

VIDI OVO: 7 grešaka koje cure rade u seksu!

- Od uobičajene količine metadona Daniel nije mogao umrijeti. Umro je jer je, kao ovisnici, ubrizgao veliku količinu lijeka odjednom - kazao je dr. Lee Hern.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu