Obavijesti

Show

Komentari 17

Udat će se na prvu: 'Potrošila sam vrijeme na pogrešne ljude'

Udat će se na prvu: 'Potrošila sam vrijeme na pogrešne ljude'
23

Imala sam dugu vezu i bilo je lijepih i loših dana. No, pamtim samo one lijep, rekla je Nadia, kojoj je žao što je potrošila vrijeme na pogrešne ljude. Kod muškarca je može odbiti ograničenost i bahatost

VIDEO

Kod muškarca mi je najbitnije da je liberalan, da ima raznolike poglede na svijet i manire, kaže nam Nadia Amić (29), kandidatkinja showa "Brak na prvu", koji danas kreće s emitiranjem na RTL-u. U show se prijavila iz znatiželje jer je čula da na projektu radi stručni tim, ali ne očekuje čuda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

- Općenito nemam velika očekivanja jer sam naučila da ih nije dobro imati, ali apsolutno se pouzdam u njihovu stručnost. Nadia nije dosad imala puno veza, a s bivšim partnerom dobila je sina Leonarda (9), koji joj je najvažniji muškarac u životu. 

- Imala sam dugu vezu i bilo je lijepih i loših dana. No, pamtim samo one lijepe. Ne želim nikoga umanjivati jer medalja ima dvije strane. Eto, u jednom trenutku osoba shvati da se nalazi na raskrsnici života i krene dalje - ispričala nam je Nadia, kojoj je žao što je potrošila vrijeme na pogrešne ljude. Kod muškarca je može odbiti ograničenost i bahatost, a također želi pronaći nekoga tko voli tetovaže i adrenalin kao i ona.

“Brak na prvu” RTL

Osim Nadie, u showu se nalazi još 11 kandidata, a svaki je poseban na svoj način. Valentina Hržić (45) je također odlučila potražiti srodnu dušu uz pomoć stručnjaka u showu 'Brak na prvu'. Bila je 25 godina u braku, ali vjeru u ljubav nije izgubila. 

- U idućem partneru tražim slične poglede na život, povjerenje poštovanje, kompromis - kaže Valentina, koja ima dvoje djece i unuka. Kćer je bila ugodno iznenađena kad je čula vijest da joj majka ide u show, ali sin baš i nije. Valentina, pak, ima određen tip muškarca kakvog želi.

"Brak na prvu" RTL

- Volim visoke i samostalne muškarce koji znaju što žele u životu te su pristojni, šaljivi i pošteni - rekla nam je Valentina, koju u odluci da pred kamerama traži partnera podržavaju i prijateljice. Kad je u pitanju vjenčanje, Valentina kaže da želi skromnu i jednostavnu ceremoniju jer je ipak riječ o drugom braku. 

- Idealna svadba u ugodnom ambijentu poznatih ljudi, uz dobru glazbu i hranu - otkriva nam. Valentina se nada kako će u budućnosti imati brak poput svojih roditelja, a od showa prvenstveno očekuje nezaboravno iskustvo, a potencijalno i pravu ljubav. 

Osim Nadije i Valentine, ljubav traže još i Dejan Vukobratović (39), Luka Budak (29), Milan Tokić (64), Gordana Marelli (38), Nikolina Tutić (31), Alen Topić (43), Marinko Matejak (47), Lidija Stević (38), Gordana Gašparić (62) i Adam Kromer (33). U tome im pomažu psiholog Boris Blažinić, spisateljica Ingrid Divković te Ita Štefanek, vlasnica agencije za spajanje parova.

- Zadatak stručnjaka nije samo od ponuđenih kandidata prepoznati i procijeniti parove koji su optimalno kompatibilni te ih spojiti nego i istima tijekom showa pomagati da se bolje upoznaju te prebrode razlike i prepreke koje im se nađu na putu - objašnjava Boris čija je uloga u ovom eksperimentu testiranje, opažanje ponašanja te izrada psihološkog profila natjecatelja. Ita je tijekom 16 godina rada svoje agencije spojila na stotine sretnih parova, a svi kandidati u showu su joj karizmatični na sebi jedinstven način. 

Brak na prvu - RTL

- Zanimljivi su pojedinci, vrlo otvoreni i spremni govoriti o svojim emocijama te je atmosfera na setu uvijek bila živa i puna akcije - opisuje Ita iskustvo u showu. Ingrid se ne smatra stručnjakom za ljubavne veze jer ona djeluje kroz književni rad, a ne rad s ljudima. 

- Moja procjena u pogledu ostvarivanja uspješnih ljubavnih veza počiva na intuiciji, energiji koju osjetim pri upoznavanju ljudi, suptilnih i nerijetko nevidljivih niti koje se protežu između dvije duše. Uvijek pridajem pažnju svemu onome što je eterično, iracionalno i pomalo nerazumno. Volim zato reći da je moja uloga u ovom projektu biti glas srca, a ne glas struke ili razuma - kaže Ingrid.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...