Obavijesti

Show

Komentari 5

'Ne očekujte velike koncerte i festivale niti sljedeće godine'

'Ne očekujte velike koncerte i festivale niti sljedeće godine'
1

Etablirani talent agent, poduzetnik i suosnivač festivala Lollapalooze, Marc Geiger, nije optimističan kad je u pitanju oporavak glazbene i event industrije već 2021. godine

VIDEO

Pandemija koronavirusa udarila je financijski ozbiljno gotovo sve industrije, ali nema dvojbe kako su glazbena i event industrija među najpogođenijima. Sva veća događanja se masovno odgađaju i otkazaju, a većina sve nade polaže u 2021. godinu, no Marc Geiger (57), etablirani talent agent, poduzetnik i suosnivač festivala Lollapalooze najavljuje kako su i te prognoze vrlo optimistične. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

- Ne vjerujem da će se išta promijeniti prije kraja 2021. godine, možda čak i tek 2022. Znam da je ovo vrlo frustrirajuće i ekonomski destruktivno, ali je jednostavno veće od svih nas i ako proučite povijest, slične stvari događale su se i ranije. Moramo se adaptirati - zaključio je glazbeni ekspert gostujući The Bob Lefsetz podcastu.

Geiger, koji je do nedavno bio na čelu William Morris Endeavor glazbenog odjela, rekao je kako smatra da će do velikih koncerata i festivala ponovno doći s normalizacijom epidemiološke situacije, ali da je neophodno i da se ljudi zasite života u kući i zažele izlaziti na večere, festivale i sve ono što su ranije imali. Priznao je kako nije ljubitelj nekih novih koncepata zabave, koji su se rodili u ovim teškim vremenima. 

Svi festivali na Zrću su otkazani!
Svi festivali na Zrću su otkazani!

- Drive-in koncerti nisu nikakva budućnost. Jednostavno nema dovoljno mjesta da stanu svi automobili, cijene su visoke, pogotovo kada koncert slušaš iz auta. Doživljaj nije isti i zvuk je bitno lošiji. To je marketinški trik, a ne nešto čemu trebamo stremiti - objasnio je te dodao da organizatorima nema druge nego čekati da se stanje popravi i da sponzori opet budu spremni financirati projekte.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac