Obavijesti

Show

Komentari 0

Ne propustite deseto jubilarno izdanje Pozitivnog koncerta!

Ne propustite deseto jubilarno izdanje Pozitivnog koncerta!
4

U Zagrebu 28. studenog nastupaju TBF, Jinx, Elemental i Jonathan, dok će 29. studenog svirati Dubioza Kolektiv, Brkovi, Kandžija i Gole žene te Luxus Lord

VIDEO

Najveći i najdugovječniji domaći dvoranski rock spektakl, Pozitivan koncert, za jubilarno deseto izdanje časti s dvodnevnom svirkom. Na pozornici u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 28. studenog nastupaju TBF, Jinx, Elemental i Jonathan, dok će dan kasnije, 29. studenog, svirati Dubioza Kolektiv, Brkovi, Kandžija i Gole žene te Luxus Lord. Nadolazeći Pozitivan koncert bit će obogaćen sudjelovanjem Azila Dumovec koji će u predvorju Velike dvorane Doma sportova imati štand na kojem će predstaviti svoj rad. 

Najvažnija dužnost azila Dumovec, naime, psima za koje brinu je pronaći novi dom. Zato se i obraćaju ljudima koji znaju da se ljubav ne može kupiti i da kupnja kućnih ljubimaca vodi povećanju broja napuštenih životinja. Bez obzira na to koliko uvjeti bili dobri, kavez uvijek ostaje kavez. Ni jedan kućni ljubimac u njemu ne bi trebao provesti više od nekoliko dana. Isto tako, sa svakim udomljenim psom otvara se novo mjesto za nekog koji luta ulicama grada. I ove godine Azil je uspješno zbrinuo velik broj kućnih ljubimaca i usrećio velik broj obitelji.

Malo je poznato da mnogi psi koji u skloništu čekaju na novi dom - spašavaju živote! Oni pomažu drugim psima kada je to najpotrebnije, a to čine dajući svoju krv za potrebe transfuzije. U skloništu je 13 takvih  pasa koji pomažu svojim psećim prijateljima kada se nađu u bezizlaznoj situaciji. To su redom: Jasper, Filho, Alonso, Rex, Indie, Boni, Dali, Kiko, Barni, Roto, Muss, Carl i Amor. 

Tijekom Pozitivnog koncerta njihove će se njuškice zavrtjeti na videozidu, a azil Dumovec se nada da ćese  netko od posjetitelja odlučiti pružiti dom nekome od njih!

Sada već tradicionalni koncert, organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDS-a, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert je idealno mjesto da se azil Dumovec predstavi. 

Dnevna ulaznica stoji 60 kn, dvodnevna festivalska 95 kn i mogu se kupiti do 27. studenog. Na dane koncerata cijena dnevne ulaznice biti će 70 kn. Oba dana Pozitivnog koncerta uživo će prenositi Radio 101.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti