Obavijesti

Show

Komentari 8

Nećakinja Lady Di udala se za 32 godine starijeg tajkuna

Nećakinja Lady Di udala se za 32 godine starijeg tajkuna
4

Kitty Spencer udala se u raskošnoj vili u Italiji, a većina uzvanika bila je odjevena u Dolce & Gabbanu, brend čiji je ona ambasador. S prijateljicama je provela tjedan priprema, a braća su je otpratila do oltara.

Lady Kitty Spencer (30) udala se za južnoafričkog multimilijunaša Michaela Lewisa (62) ovaj vikend u Italiji. Nećakinja princeze Diane i tajkun su u vezi od 2018., a zaručili su se godinu nakon. Kitty je prvo dijete Dianinog brata Erala Spencera (57), koji je čak pet godina mlađi od njezinog muža Michaela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princeza Diana 02:08

Kitty je velika obožavateljica i ambasadorica brenda Dolce & Gabbana, pa je za svoje vjenčanje izabrala upravo D&G vjenčanicu inspiriranu viktorijanskim stilom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Royal-ish (@_althorp)

Kitty su do oltara dopratila braća, a vjenčanje je bilo u luksuznoj vili Aldobrandini koja gleda na Rim. 

Otkrili stihove pjesme ispod skulpture Lady Di, za sinove i nju imaju posebno značenje...
Otkrili stihove pjesme ispod skulpture Lady Di, za sinove i nju imaju posebno značenje...

Iako službenih fotografija s vjenčanja još nema, Kitty je na svom Instagram profilu objavila kako je provela razdoblje priprema. U Italiju su s njom došle i prijateljice, a većina uzvanika bila je odjevena upravo u Dolce & Gabbanu.

Njezin otac podijelio je na Instagramu fotku svog doma za vrijeme vjenčanja, tako da se pretpostavlja da nije prisustvovao, kao ni njezini kraljevski rođaci. 

Kitty je studirala povijest umjetnosti u Cape Townu u Africi, a talijanski u Firenci, gdje jednog dana želi provesti mirovinu.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EKSPERIMENTA S RENEOM I MILOM: