Show

Komentari 0

Nećakinja princeze Diane udaje se na imanju gdje počiva teta: 'Bolje mjesto ne mogu zamisliti'

Nećakinja princeze Diane udaje se na imanju gdje počiva teta: 'Bolje mjesto ne mogu zamisliti'

Ranije je njen zaručnik, Greg podijelio zajedničku fotografiju uz opis: 'Još malo', čime je dao do znanja da se spremaju za vjenčanje. U vezi su već 14 godina, a zaručili su se u srpnju prije 3 godine

Lady Amelia Spencer (30), nećakinja pokojne princeze Diane uskoro će se udati, nepune tri godine nakon zaruka s Gregom Mallettom (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako datum još nije poznat, Daily Mail navodi kako bi se svadba mogla održati na imanju Althrop House u Northamptonshireu, gdje je pokopana princeza Diana. 

75th Cannes Film Festival 2022, red carpet "Top Gun: Maverick"

- To je naša djedovina i naša obiteljska kuća već generacijama. Bolje mjesto za vjenčanje sa stilom teško mi je i zamisliti - izjavila je ranije Amelia u razgovoru za tjednik Hello.

Milan, Milan Fashion Week, fall winter 2023/2024. Milan, Women's fashion, autumn winter 2023/2024. Del Core Parade.

- Strastvena sam osoba, kao i moja pokojna teta, vjerujem da sam tu osobinu naslijedila od nje - otkrila je manekenka u istom intervjuu.

Ranije je njen zaručnik, Greg podijelio zajedničku fotografiju na Instagramu uz opis: 'Još malo', čime je dao do znanja da se spremaju za vjenčanje. U vezi su već 14 godina, a zaručili su se u srpnju 2020. 

Inače, Amelia i njena sestra blizanka Eliza odrasle su u Južnoafričkoj Republici i obje se bave manekenstvom. Nakon što su im se roditelji razveli, dio vremena su provodile s majkom Victorijom Aitken u JAR-u, a dio s ocem koji se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo.

British Fashion Awards 2022