Obavijesti

Show

Komentari 21

'Vodit ćemo ljubav na prirodan način, bez kondoma, ne boj se'

'Vodit ćemo ljubav na prirodan način, bez kondoma, ne boj se'
6

Ekrem je Vendi objasnio da je skroz čist i da nema nikakve bolesti jer jako pazi na higijenu. Uvjeravao ju je da neće zatrudnjeti čak iako se budu seksali bez zaštite

VIDEO

U povodu svjetskog dana borbe protiv AIDS-a profesor Jevrić farmerima je objasnio kako se stavlja kondom, kako se prenosi AIDS i koje sve vrste seksa postoje. Svega večer poslije edukativnog predavanja opet je zavodio Vesnu Vukelić Vendi. Producenti srpske inačice showa 'Farma' organizirali su im romantičnu večeru. Dok je alkohol učinio svoje, Ekrem se opustio. Družili su se uz vino i svijeće i pjevačici je pričao o svojoj bogatoj seksualnoj prošlosti. Reko joj je da je spavao s tisuću žena dok je bio u New Yorku i to samo u godinu dana. Pohvalio se da ima poveću 'alatku'. Ona mu je na to rekla da ima tremu. Jevrić je na njen nagovor skinuo odjeću i legao u krevet. Na romantično druženje ponio je tri kondoma.

- Znam kako se koristi. Samo ga nasadiš kad se ku... digne. Ali ti moraš da mi ga digneš - rekao je Jevrić na što mu je Vendi odgovorila da ona ne može ništa ako on ne skine gaćice.

Ekrem zna kad što treba napraviti

- Ja znam kad trebam skinuti gaće. Čist sam. Čist ko suza. Ja kad idem sa ženama dobro se operem - pohvalio se Ekrem pred Vendi koja se cijelo vrijeme nije skidala i govorila mu kako se boji da će se on pretvoriti u leoparda. 

- Napravit ćemo dvije ili tri ture, koliko god treba. Izvest ćemo prirodnu stvar - rekao je Ekrem, a Vendi mu se tada uvukla pod poplun i počeo ju je ljubiti. Ona mu je htjela staviti kondom i pitala ga hoće li mu stati, no on joj je rekao da još nema erekciju.

- Imam kondome, ali ne volim ih koristiti jer se preko njih ne osjeti onako lijepo. Bolje da ti lijepo svršim po trbuhu, preko pupka. Nećeš ostati trudna - uvjeravao je Ekrem Vendi, a na to je ispod kreveta iskočio Baki, Vendin bivši dečko, i počeo vikati na Jevrića.

'Namamila me'

Ispad ljubomore Baki je odglumio i Ekremu rekao da je mislio da su prijatelji i rekao mu da ga je iznevjerio jer je htio spavati s Vendi. Kad je otišao iz kućice, došli su drugi farmeri. 

- Znala si da će se ovo dogoditi. Neću više biti s tobom ni da mi plate milijun dolara - rekao je Ekrem, obukao se i otišao izgladiti stvari s Bakijem kojem je rekao da je Vendi lija i da mu je on prijatelj te da mu je žao ako ga je povrijedio. Pravdao se da ga je Vendi namamila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić