Obavijesti

Show

Komentari 0

Neda je plakala na snimanjima: 'Bilo je teško, rastužila sam se'

Neda je plakala na snimanjima: 'Bilo je teško, rastužila sam se'
12

'Kad sam već odlučila odustati od pisanja, sjetila sam se davno zabačenih pisama koje sam slala mami sa snimanja. Ta pisma danas djeluju kao pravi dnevnik u koji sam bilježila svoje strahove, radosti, dane...'

VIDEO

Legendarna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini. Pronašli su je u njezinom stanu u Beogradu. Brojni kolege i prijatelji opraštaju se od nje putem društvenih mreža, a sada je pronađen dnevnik koji je Neda pisala dok je bila na snimanju jednog filma u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad sam već odlučila odustati od pisanja, sjetila sam se davno zabačenih pisama koje sam slala mami sa snimanja. Ta pisma danas djeluju kao pravi dnevnik u koji sam bilježila svoje strahove, radosti, dane... - napisala je Neda. Tada je boravila u novom stanu u Parizu, a prema njezinim navodima, bila je uznemirena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobila sam tremu, ali danas je sve u redu. Osjećam se kao domaćin u stanu koji podsjeća na boemsko mjesto - napisala je.

Preminula Neda Arnerić (66): Pronašli su je mrtvu u stanu...
Preminula Neda Arnerić (66): Pronašli su je mrtvu u stanu...

Kako piše u dnevnicima, kasnije se snašla i Pariz joj je postao lijepo mjesto za život, a pronašla je i nove prijatelje. Naposljetku, bilo joj je žao kad je morala otići. Kasnije je započela i noćna snimanja, za što je napisala da joj se nije sviđalo, jer je voljela spavati.

- Sinoć sam puno plakala. Izgleda da je na svakom snimanju oko sredine filma kriza. Veliki je novac u pitanju - napisala je, osvrćući se na snimanje i sav posao koji je bio preda njom.

- Snimala sam scenu na zabavi. Trebam plakati. Nisam bila zadovoljna. Zamolila sam pauzu, koncentrirala sam se, pomislila na sve vas, na kuću, Beograd, i bilo mi je teško. Slatko sam se isplakala pred kamerama - napisala je glumica u nastavku. 

- Sada idem spavat sa svojom kućom, lutkom i našom glazbom. Moji spakirani koferi već uvelike spavaju. Ovdje bih završila zbog prostora, a i malo sam se rastužila - zadnje je što je u dnevniku napisala.

Neda Arneric

Vječna djevojčica srpske kinematografije ili pak jugoslavenska Shirley Temple, kako su je tijekom karijere zvali, počela je svoju umjetničku karijeru još kao dijete. Redatelji su je doslovno obasipali ulogama, a gluma je tako postala smisao njezina života. Odigrala je više od sto filmskih uloga i desetke kazališnih. Davne 1967. godine osvojila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu, a poslije je još dvaput dobila to priznanje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije