Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Neda je plakala na snimanjima: 'Bilo je teško, rastužila sam se'

'Kad sam već odlučila odustati od pisanja, sjetila sam se davno zabačenih pisama koje sam slala mami sa snimanja. Ta pisma danas djeluju kao pravi dnevnik u koji sam bilježila svoje strahove, radosti, dane...'

Foto: Pixsell/Youtube
0 komentara

Legendarna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini. Pronašli su je u njezinom stanu u Beogradu. Brojni kolege i prijatelji opraštaju se od nje putem društvenih mreža, a sada je pronađen dnevnik koji je Neda pisala dok je bila na snimanju jednog filma u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad sam već odlučila odustati od pisanja, sjetila sam se davno zabačenih pisama koje sam slala mami sa snimanja. Ta pisma danas djeluju kao pravi dnevnik u koji sam bilježila svoje strahove, radosti, dane... - napisala je Neda. Tada je boravila u novom stanu u Parizu, a prema njezinim navodima, bila je uznemirena.

Foto: Screenshot Youtube

- Dobila sam tremu, ali danas je sve u redu. Osjećam se kao domaćin u stanu koji podsjeća na boemsko mjesto - napisala je.

LEGENDARNA GLUMICA Preminula Neda Arnerić (66): Pronašli su je mrtvu u stanu...

Kako piše u dnevnicima, kasnije se snašla i Pariz joj je postao lijepo mjesto za život, a pronašla je i nove prijatelje. Naposljetku, bilo joj je žao kad je morala otići. Kasnije je započela i noćna snimanja, za što je napisala da joj se nije sviđalo, jer je voljela spavati.

- Sinoć sam puno plakala. Izgleda da je na svakom snimanju oko sredine filma kriza. Veliki je novac u pitanju - napisala je, osvrćući se na snimanje i sav posao koji je bio preda njom.

Foto: Screenshot Youtube

- Snimala sam scenu na zabavi. Trebam plakati. Nisam bila zadovoljna. Zamolila sam pauzu, koncentrirala sam se, pomislila na sve vas, na kuću, Beograd, i bilo mi je teško. Slatko sam se isplakala pred kamerama - napisala je glumica u nastavku. 

Foto: Screenshot Youtube

- Sada idem spavat sa svojom kućom, lutkom i našom glazbom. Moji spakirani koferi već uvelike spavaju. Ovdje bih završila zbog prostora, a i malo sam se rastužila - zadnje je što je u dnevniku napisala.

Neda Arneric | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Vječna djevojčica srpske kinematografije ili pak jugoslavenska Shirley Temple, kako su je tijekom karijere zvali, počela je svoju umjetničku karijeru još kao dijete. Redatelji su je doslovno obasipali ulogama, a gluma je tako postala smisao njezina života. Odigrala je više od sto filmskih uloga i desetke kazališnih. Davne 1967. godine osvojila je Zlatnu arenu za glavnu žensku ulogu, a poslije je još dvaput dobila to priznanje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message