Obavijesti

Show

Komentari 27

Neda se prisjetila bivšeg muža: Zbog njega mijenjala veliki hit

Neda se prisjetila bivšeg muža: Zbog njega mijenjala veliki hit
3

LJUBOMORA Pjevačica se razvela od redatelja jer mu je smetala njezina slava, a zahvaljujući njemu dobila je kćer Jelenu što joj je najveći uspjeh

VIDEO

Čovjek koji je najviše volio svoju kćer Jelenu, Boku, more i mene, napisala je pjevačica Neda Ukraden (67) u emotivnoj posveti svom bivšem mužu, redatelju Milanu Bilbiji koji je preminuo prije pet godina. Ukraden nije mogla otići ni na njegov pogreb jer je čuvala svoje unuke, blizanke Nedu i Aleksandru (6). 

 

 

- Tužna sam što nisam mogla otići mogla ići na sahranu s mojom Jelenom. Morala sam ostati kod kuće čuvati blizanke jer su prilično nemirne i zet ne bi mogao s njima izaći na kraj - tada je ispričala pjevačica. Dodala je kako je Milan bio sjajan otac i družili su se svakog ljeta u Crnoj Gori.

Upao mi je u sobu i rekao: 'Ne budi blesava, znaš što trebam'
Upao mi je u sobu i rekao: 'Ne budi blesava, znaš što trebam'

Neda je upoznala Bilbiju kao 18-godišnjakinja i, kako kaže, zabavljali su se 10 godina, a tri proveli u braku. Istaknula je kako je upravo on glavni krivac što su se mnogi sarajevski glazbenici uspjeli predstaviti publici na pravi način te rekla kako su se rastali jer se nije znao nositi s njezinom slavom.

 

 

- Razvela sam se zbog ljubomore i konstantnih prigovora. Spajao nas je posao, ali ono što ga je na početku privuklo, kasnije mu je počelo smetati - ispričala je pjevačica. Za IN magazin je objasnila kako mu se nije sviđao način na koji je ona reagirala na svoju slavu. 

Neprepoznatljiva je: Neda Ukraden pokazala novi izgled
Neprepoznatljiva je: Neda Ukraden pokazala novi izgled

- On je smatrao da to škodi našoj vezi i da ja trebam dati priroritet domu te da nemam šta tražiti po turnejama. Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak - dodala je Neda. Zbog Bilbije je pjevačica zavoljela Boku Kotorsku, odnosno mjesto Lepetane gdje više od 30 godina ima kuću, a u blizini je bila i ona njezinog bivšeg muža što njoj nakon razvoda nije smetalo. 

- Pa ovo je njegov život i svijet. To je taj njegov ambijent koji on obožava. Ja mogu od pet do sedam dana da dobacim ovdje, a onda odmah idem dalje. Takva sam, meni je i kod kuće jedan kofer uvijek poluspakiran i spremna sam da odmah krenem nekud - rekla je pjevačica. Kada bi se sreli pozdravljao bi ju s: 'O, gdje si bivša', a ona njega: 'Gdje si ti bivši'. Bilbija se ponovno oženio i Neda nije vidjela razloga da budu u lošim odnosima. Napomenula je kako zahvaljujući njemu ima kćer Jelenu (38) što joj je najveći uspjeh u životu. 

Neda Ukraden: 'Htjeli su da glumim seljanku koju povaljuju'
Neda Ukraden: 'Htjeli su da glumim seljanku koju povaljuju'

- Veći dio života kao samohrana majka uspjela sam od onog sićušnog bića odgojiti pametnu, mladu i obrazovanu ženu - ispričala je pjevačica koja je u 50 godina karijere uglavnom sama organizirala i dogovarala većinu nastupa pa nikad nije angažirala menadžera. Osamdesetih je dočekala svoj najveći glazbeni uspon kada je Đorđe Novković napisao njezin najveći hit 'Zora je svanula, a oko te pjesme je bilo puno komplikacija. 

 

Nikad sretnija sa 67: Ukraden je proslavila rođendan u badiću
Nikad sretnija sa 67: Ukraden je  proslavila rođendan u badiću

Budući hit planirala je nazvati ‘Milane labude’, ali kako se tad razvela od muža, Neda je tražila da se promijeni tekst. Kad je došla u studio snimiti album, rekla je Rajku Dujmiću da joj se ne sviđa njegov aranžman, zbog čega je on uzeo trake sa snimljenom glazbom i napustio demonstrativno studio. Pjevačica kaže da je sada napokon sretna žena, neopterećena raznim nesigurnostima i kompleksima koji muče mlađe ljude. 

 

 

- Najljepše mi je kad mi dan počne uz kavu i moje troje unučadi – blizankama Nedom i Aleksandrom i unukom Dušanom - zaključila je Neda koju često nazivaju najmodernijom bakom na estradi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl