Show

Komentari 25

Neda se zaljubila u košarkašku legendu: 'On je jako simpatičan i drag čovjek, ali nismo u vezi'

Neda se zaljubila u košarkašku legendu: 'On je jako simpatičan i drag čovjek, ali nismo u vezi'

Mogu reći da nismo u vezi, a možda mi nešto predlažete za Novu godinu?, šaljivo je komentirala pjevačica. Slavnić već neko vrijeme ne živi sa suprugom, a Neda je slobodna

Pjevačica Neda Ukraden (71) ili 'najseksi baka Balkana', kako ju mnogi nazivaju, i u sedmom desetljeću plijeni pažnju gdje god se pojavi. A sada se 'šuška' kako je uspjela zavesti i srce košarkaške legende Zorana 'Moke' Slavnića (72).

POGLEDAJTE VIDEO:

 Naime, ovog ljeta Neda je gostovala u jednoj televizijskoj emisiji gdje je otkrila da je savršen tip njezina muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan muškarac. U emisiji je bio i Moka, javnosti poznat kao beogradski zavodnik koji je osvajao najljepše žene. 

Već tada su krenule glasine da među njima postoji nešto više od prijateljstva, a viđeni su i kako uživaju u beogradskim restoranima. Slavnić već neko vrijeme ne živi sa suprugom, a Neda je također slobodna, stoga niti ne čudi ako se par uspio spojiti. Cijene se i poštuju, ali o svojoj vezi ne žele govoriti javno, piše Kurir.

- To nema veze s emotivnim životom. Bila mi je čast biti na Nedinoj promociji novog albuma. Neda me nazvala i tu prestaje sav naš daljnji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da nema narušen emocionalni status ako je u njemu - demantirao je Slavnić, a Ukraden se samo slatko nasmijala.

- Uz dužno poštovanje prema našoj cijenjenoj bivšoj košarkaškoj legendi gospodinu Slavniću, mogu reći da nismo u vezi, a možda mi nešto predlažete za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovjek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što vam mogu reći - izjavila je Neda.

Podsjetimo, Slavnić je ostavio velikog traga i u hrvatskoj košarci. Naime, od 1979. do 1981. bio je igrač i trener u Šibenci, a prvi je dao šansu tada petnaestogodišnjem Draženu Petroviću. Osim toga, u sezoni 1985./86. bio je i trener splitske Jugoplastike.

Najčitaniji članci