Obavijesti

Show

Komentari 15

Neda Ukraden Gaddafiju je besplatno otpjevala 'Zora je'

Neda Ukraden Gaddafiju je besplatno otpjevala 'Zora je'
3

U slučaju da je dobila honorar, pjevačica je rekla da bi ga darovala u humanitarne svrhe. Libijskom vođi Gaddafiju otpjevala je nekoliko stihova svoje pjesme

VIDEO

U Libiji sam bila 2006 godine s gospodarsko-umjetničkom delegacijom Srbije i Crne Gore. Imali smo zajednički koncert koji je prenosila njihova televizija. Pukovnika Gadafija upoznali smo na polusatnom druženju u njegovom šatoru - kaže Neda Ukraden (60), koja je diktatoru pjevala “Zora je”.

- Nekoliko Gadafijevih državnika školovalo se u bivšoj Jugoslaviji i znaju tu pjesmu. Otpjevala sam samo nekoliko stihova, bez pratnje - kaže Neda.

Za libijskog vođu Moamera el Gadafija pjevale su i mnoge svjetske zvijezde poput Beyonce (29), Jay Z-a (41), Ushera (29) i Nelly Furtado (32), koja je pozvala kolege da milijunske iznose koje su dobili za nastupe vrate, odnosno da ih se odreknu.

- Nastupala sam 2007. za Gadafijevu obitelj i prijatelje u hotelu u Italiji. Nastup od 45 minuta platio mi je milijun dolara. Sad ih želim donirati u humanitarne svrhe – napisala je Nelly na Twitteru.

Svoj honorar donirala je i Beyonce Knowles. Pjevačica je dobila više od 10 milijuna kuna za pet pjesama koje je izvela za Gadafijeva sina Hanibala na proslavi Nove 2009. u St. Bartsu.

- Nisam dobila honorar, ali da jesam, rado bih ga darovala u humanitarne svrhe - objašnjava Neda Ukraden. Humanitarne udruge dodatno bi mogle profitirati ako i Mariah Carey (41) odluči donirati svoj honorar. Navodno je zaradila 5,5 milijuna kuna za četiri pjesme koje je izvela za Gadafijeva drugog sina Muatassima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni