Obavijesti

Show

Komentari 1

Neda Ukraden o kući svog oca kraj Imotskog: 'Govorili su mi da odustanem, ali odlučila sam'

Neda Ukraden o kući svog oca kraj Imotskog:  'Govorili su mi da odustanem, ali odlučila sam'
11

Pjevačica Neda Ukraden prošlog je ljeta obnovila obiteljsku kuću srušenu u ratnom vihoru 1992. kraj Imotskog, a pokojni Đorđe Balašević htio je u Istri provesti starost

VIDEO

Regionale zvijezde godinama uživaju u raskošnim vilama u Lijepoj Našoj. Njihovi domovi nalaze se u mirnim uvalama, a služe im za odmor i inspiraciju. Đorđe Balašević u svojoj je htio provesti starost, Neda Ukraden (73) obnovila je obiteljsku kuću kraj Imotskog, a Dino Merlin oazu mira imao je na Pelješcu.

Zet Nede Ukraden je istetovirao puničin potpis: 'Nije to napravio jer sam mu dala nekretnine...'
Zet Nede Ukraden je istetovirao puničin potpis: 'Nije to napravio jer sam mu dala nekretnine...'

Sin Balaševića uživa u vili u Istri

Sin pokojnog Đorđa Balaševića, Aleksa, na društvenim je mrežama prije objavio fotografije luksuzne vile u Istri koju je njegov otac kupio dvije godine prije smrti, 2019. Vila je smještena u malome mjestu Brtonigli. Ima 200 četvornih metara, a pjevač je za nju izdvojio 400.000 eura.

Vila koju je Balašević kupio ima nekoliko soba i ogromnu okućnicu. Nalaze se ondje i privatno parkiralište, garaža, bazen, jacuzzi i sauna.

Osim toga, tu su dvije kuhinje, unutarnja i ljetna, koja se nalazi u dvorištu. Živa ograda, koja posebno privlači pozornost u proljeće, kad sve buja, čuva stanare od znatiželjnih pogleda. Poznato je i da se u neposrednoj blizini gradi još nekoliko luksuznih vila, prvi susjedi su im uglavnom iz inozemstva te inače žive u Njemačkoj, Austriji i Sloveniji.

Neda nije imala podršku obitelji i prijatelja

Pjevačica Neda Ukraden (73) u rodnom kraju sagradila je luksuznu vilu s prostranim dvorištem i bazenom s pogledom. Iako su umirovljenički dani još daleko od nje, svako ljeto prioritet joj je uživanje u obnovljenoj obiteljskoj kući kraj Imotskog u Glavini Donjoj. Nedina kuća srušena je u ratnom vihoru 1992. i takva je ostala sve do prošlog ljeta. Obitelj i prijatelji odvraćali su je od te akcije.

Otkriveno gdje će za doček Nove zapjevati Neda Ukraden: 'Bit će to lijepa večer uz njene hitove'
Otkriveno gdje će za doček Nove zapjevati Neda Ukraden: 'Bit će to lijepa večer uz njene hitove'

Kaže da nije imala potporu od "ama baš nikoga". Govorili su joj da je sve skupo, da će joj propasti novac, da je ona stalno na putu i neće moći posvetiti se radovima... Neda nije ostala imuna na njihove riječi jer su, kaže, te primjedbe bile logične i dobronamjerne, no ona je čvrsto odlučila da će kuća njezina oca Dušana biti obnovljena.

- Imoćani su fini ljudi. Stvarno uživam. Čovjek treba, ako si može priuštiti, provesti odmor u zavičaju. Ja sam netko tko obožava rodni kraj - rekla je svojedobno.

Iznajmljuje vilu preko Bookinga

Nerijetko uživa u toj oazi od 310 kvadratnih metara, no kad nije ondje, vila se može putem Bookinga unajmiti. Neda vilu iznajmljuje od lipnja za 407 eura po noći. U srcu sezone - od 25. lipnja do kraja kolovoza, cijene iznose između 423 i 484 eura, a u rujnu padnu ispod 400 eura za noć. Vila ima i grijani vanjski bazen te prostranu terasu s ležaljkama.

Dnevni boravak i kuhinja su na prvom katu s jednom spavaćom sobom, kupaonicom i toaletom. Kuhinja uključuje svu opremu, a dostupan je i roštilj. Osim vile u rodnome mjestu, Neda je vlasnica luksuznog stana u Zagrebu i Beogradu. Uz vilu u Glavinama Donjim ima još jednu manju u Crnoj Gori, u Lepetanima u Boki kotorskoj, gdje je sagradila i zgradu s apartmanima.

Kako smo prije pisali, pjevači koji žive u Srbiji više biraju Istru za odmor, a kolege iz Bosne i Hercegovine zbog blizine kupuju i grade kuće u Dalmaciji.

Za Merlina je Pelješac najljepši krajolik na svijetu

Dino Merlin je veliki zaljubljenik u Pelješac. U Trsteniku se nalazi njegova kuća za odmor, koja je stradala u požaru 2015. Djelomično su mu stradali vanjski zidovi, vrata i prozori, a borova šuma koja je desetljećima okruživala njegovu vikendicu potpuno je izgorjela.

Pelješac je nazvao najljepšim krajolikom na svijetu, a požar je pratio na televiziji. Da je zahvatio njegovu kuću, doznao je od mještana s kojima je u kontaktu.

- Svi su u šoku. To je armagedon, to je katastrofa. Jako sam tužan zbog svega ovog. Moja je kuća kap u moru štete koja je načinjena i moramo naći snage da se izdignemo da jednog dana ondje bude raj kao nekad. Sve je u pepelu - izjavio je Merlin tad za RTL.

Ukraden bi ukinula mirovinu, a priznaje: 'Pa ja sam najseksi uvijek. S time se rodiš...'
Ukraden bi ukinula mirovinu, a priznaje: 'Pa ja sam najseksi uvijek. S time se rodiš...'

Glazbenik je ljubav prema Pelješcu pokazao tako što je sudjelovao u akcijama čišćenja nakon katastrofalnog potresa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.