Show

Komentari 41

Neki na Maui idu na odmor, a vrtlarica Oprah uzgaja kelj i luk

Neki na Maui idu na odmor, a vrtlarica Oprah uzgaja kelj i luk

Prošle godine na imanju na Mauiju, čija je površina oko 65.000 kvadratnih metara, zasadila je oko 100 vrsta povrća, voća i začina. Potiče i ostale otočane na uzgoj

Dan žetve je. Imamo kelja, kupusa, špinata, luka, celera, salate, limuna, limeta, naranči i sve to iz vlastitog vrta, napisala je Oprah Winfrey (60) na Instagramu. 

Voditeljica, naime, uživa na svojem imanju na Mauiju. Na imanju ima veliki vrt u kojem uzgaja razno povrće i voće. Urodom se pohvalila na Instagramu. Pozirala je uz košare pune plodova i zadovoljno istaknula da je sve iz organskog uzgoja. 

Vrtlarica Oprah prošle je godine na imanju na Mauiju, čija je površina oko 65.000 kvadratnih metara, zasadila oko 100 vrsta raznog povrća, voća i začina. Potaknula je i ostale stanovnike otoka da sade svoje povrće i voće kako ne bi morali kupovati skupe proizvode iz uvoza. 

Hoda po ulici i ljudima nudi svoju salatu

- Svaki tjedan proizvedemo dovoljno povrća i voća da ništa od toga ne moramo kupiti u trgovini, štoviše, još nam i ostane. Stoga svaki dan hodam po otoku s košarom salate i nudim je ljudima. Kažem im da sam je ja uzgojila, jer jesam, i od njih uzmem neko drugo povrće koje sama nemam - kaže Oprah.

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu vidi se da je Winfrey potpuno u skladu s prirodom. Uživa, vesela je i na sebi nema ni trunke šminke. 

Najčitaniji članci