Obavijesti

Show

Komentari 3

Neki od igrača planuli su nakon što nisu uspjeli složiti ljuljačku!

Neki od igrača planuli su nakon što nisu uspjeli složiti ljuljačku!
9

Iva i Sandi su trenutačno najbolji, a Admira i Xiang najgori. U sljedećem zadatku muškarci su morali u 30 minuta sklopiti romantičnu vrtnu ljuljačku za dvoje slušajući upute svojih partnerica

VIDEO

Počeo je finalni tjedan u 'Superparu', a danas je na redu bila muška igra. Morali su složiti romantičnu ljuljačku, a žene su im davale uputstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ozana i ognjen 01:08

Jutro je prolazilo uobičajeno; Lili i Ćiro bili su u kuhinji, Mario je smišljao stand up da bi se potom Marija i on pridružili Xiangu na terasi i razgovarali o klađenju.

Marija je željela da idu na sigurno, Xiang želi uložiti sve što ima da bi Marija dodala kako Mario previše uzdiže Ivu i Sandija.

- Nisu bolji od nas! - zaključila je.

Odlazak Anamarije i Mirona je izazvao 'teške' riječi: 'Božidar i neiskrena Lili su nas razočarali'
Odlazak Anamarije i Mirona je izazvao 'teške' riječi: 'Božidar i neiskrena Lili su nas razočarali'

Ubrzo su svi sjeli jesti.

- Ti njihovi doručci i ručkovi nekako su namješteni i oni time pokušavaju s nama popraviti komunikaciju, ali sa mnom je ne mogu popraviti na taj način - rekla je Splićanka, a njezin dragi dodao:

- Humor će se vratiti u kuću onog trena kad Lili i Ćiro izađu iz nje. Humor je umro s Mironovim odlaskom.

Došao je Enis i prošli su stanje na tablici. Iva i Sandi su trenutačno najbolji, a Admira i Xiang najgori. U sljedećem zadatku muškarci su morali u 30 minuta sklopiti romantičnu vrtnu ljuljačku za dvoje slušajući upute svojih partnerica. Admira je uložila sav novac, 3112 kuna, Iva 7314 kuna, Marija 6992 kune i Lili 7880 kuna. 

Prvo je došao Xiang, koji je vjerovao da će to moći napraviti u 30 minuta.

- Neće on to moći nikako; što on zna što je šarafciger, ekser, šaraf... neće znati - govorila je Admira, a Xiang je smatrao da će on to znati jer uči za mašinskog tehničara.

- Ja bih to sve kupio, ne bih sam radio - pravdao se Kinez, a Admira se živcirala i rekla mu 'smijem se, a plače mi se. Naposljetku nisu prošli jer nije zašarafio sve spojnice.

- Potrudio sam se, dao sam sve od sebe, idemo u finale - vjerovao je Xiang. 

Sljedeći su bili Marija i Mario. Mario je rekao da 'nema iskustva s alatom' te je smatrao da je puno vremena izgubio na gledanje šarafa.

- Mene ljuti što mu svaki zadatak uporno ponavljam 'koncentriraj se', a on svaki zadatak ili gleda okolo ili razmišlja nešto stoto umjesto da samo sluša mene i da radi to što ima - komentirala Marija i naposljetku nisu prošli zadatak.

- Puno sam izgubio na tom prvom dijelu, baš puno - rekao je Mario. Kasnije se ljutio što Marija nije upamtila na koliko se tko kladio, a ona mu je rekla da ne želi razgovarati s njim dok se ne prestane biti živčan.

- Svaki ciklus, mi prošli ili pali, ti govoriš da smo u eliminacijama... Sinoć si rekao da vjeruješ u nas, sad opet isto, stvarno ne razumijem - komentirala je Marija.

Admira i Xiang pali zadatak, on se uvrijedio: 'Zajedno smo šest mjeseci, a krivo je odgovorila'
Admira i Xiang pali zadatak, on se uvrijedio: 'Zajedno smo šest mjeseci, a krivo je odgovorila'

Došli su Iva i Sandi. 'Nije živčan kad šarafi, ali je jako usporen' komentirala je Iva, a Sandi je priznao kako uopće nije slušao Ivu nego samo radio po svom. Prošli su zadatak, a ostalo im je više od osam minuta!

Samo su Iva i Sandi prošli.

- Zanimljiva situacija, ali zajednički izazov može sve promijeniti; nitko nije siguran, sutra je nova borba - rekli su.

Sa zadatkom su počeli i Lili i Ćiro.

- Za slaganje klupe samo je potrebna brzina i suglasnost Ljiljane i mene - rekao je Ćiro koji je priznao da zna planuti kad nešto sastavlja i baca šarafciger pa rekao da 'šarafi supruga ili kći onda'.

Lili nije vidjela koja daska gdje ide i Ćiro se naljutio.

- Kriva sam, nisam vidjela - rekla je Lili, ali Ćiro je nastavio u istom tonu: 'Stojiš za pultom i ne vidiš!'

Na kraju su zaključili kako sutra moraju biti prvi u zajedničkom izazovu ili idu kući te obećali 'nećemo se predati!'

Zasad su Admira i Xiang u eliminacijama, i to četvrti put! Ćiri poslije nije bilo do razgovora dok su Mario i Marija te Iva i Sandi pričali kako bi bilo super da sutra osvoje 5000 kuna.

- Mario ima neke svoje teorije s kojima se ja uvijek ne slažem jer gleda najviše nas - komentirao je Sandi, a Ćiro je dodao:

- Ako budemo s Xiangom, mi letimo, jasno kao dan. Već unaprijed znam što će biti. Oni će tražiti osvetu zbog Anamarije i Mirona.

U kuću je došao pantomimičar Romano Dautanac kako bi se malo razbile tenzije, a i dobili su mogućnost da osvoje 1000 kuna ako ga nasmiju.

- Prije bismo ga uspjeli rasplakati, a ne nasmijati - rekla je Lili i nisu uspjeli zato što je Ćiro i dalje bio neraspoložen. Ostali su uspjeli nasmijati pantomimičara.

Što će donijeti sutrašnji izazov te tko ide u finale - doznat ćemo od 21.15 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao