Obavijesti

Show

Komentari 62

Nema više crvenog i bijelog Jaguara pred Grdijevom vilom

Nema više crvenog i bijelog Jaguara pred Grdijevom vilom
9

U dvorištu obiteljske kuće ovih su dana bili parkirani samo Mercedes i Smart pa je ostala nepoznanica je li se Grdović “riješio” nekog od automobila ili ih je samo u međuvremenu posudila Brankica

VIDEO

Ako je suditi po njegovu hitu “Bolje živim nego ministar”, Mladen Grdović (60) trebao bi biti podstanar, ali njegovi susjedi su rekli kako pjevač živi poprilično rastrošno i lagodno.

Pokretanje videa...

01:41

Kad je u Las Vegasu na turneji oženio svoju Brankicu, nije razmišljao kako će jednog dana njegova imovina doći pod povećalo javnosti. Naime, čim je Brankica prošle godine predala papire za razvod i tražila podjelu bračne stečevine, obiteljski prijatelji. kolege i obožavatelji su se raspričali da su Grdovići “natukli” značajan imetak. U međuvremenu je njegova voljena odustala od razvoda.

Trenutačno žive u obiteljskoj kući u elitnom zadarskom naselju Arbanasi, koju Mladen dijeli s bratom Paulom i njegovom suprugom Ingom, a društvo im prave i njihove četiri kujice: Aki, Bela, Pika i Zara.

Brankica i Mladen stanuju u prizemlju, a brat Paulo na katu. Mladen se dičio bogatom kolekcijom u svojem voznom parku. Iako do obližnjeg omiljenog mu kafića često svrati i biciklom, Zadrom se najčešće vozi u skupocjenim Jaguarima. Jedan je bijele, a drugi crvene boje. Nerijetko ga viđaju i u crnom Mercedesu CLS, a Smart ForTwo najčešće vozi njegov brat Paulo.

Međutim, u dvorištu obiteljske kuće ovih su dana bili parkirani samo Mercedes i Smart pa je ostala nepoznanica je li se Grdović “riješio” nekog od skupocjenih automobila iz svoje kolekcije ili ih je samo u međuvremenu posudila Brankica. No iako je Grdi, kao i njegov pokojni otac, koji je bio jedan od prvih zadarskih automehaničara, veliki ljubitelj skupih jurilica, čini se da se ipak ne zna najbolje brinuti o svojim limenim ljubimcima s obzirom na to da još nije naučio da bevanda i volan ne idu zajedno. Pjevač je promijenio tri modela Mercedesa, a priuštio si je i Ferrari, Jaguar te Porsche, koji je slupao nekoliko mjeseci nakon što ga je kupio.

U ožujku 2007. godine razbio je svoj crni Mercedes. Zbog prebrze vožnje udario je u betonski zid, a policiji odbio alkotestiranje. Zaradio je prekršajnu prijavu i odvezao se kući u karamboliranom automobilu na kojem je napravio 40 tisuća kuna štete. Nekoliko mjeseci prije toga je s Bepom Matešićem izbačen iz jedne konobe, ali i iz kasina u kojem ih je osoblje neuspješno pokušavalo smiriti. Zadrani se sjećaju i ljeta iste godine kad je s tinejdžerima pio u parku, a nakon toga sjeo u Jaguar i njime pokosio sve stolice na terasi obližnjeg kafića. Ljubitelj bevande dosad je skrivio najmanje šest prometnih nesreća.

Prošlo je nekoliko mjeseci dok se supružnici nisu pomirili, ali se u to vrijeme nisu htjeli pojavljivati u javnosti kako nitko ne bi znao da su ponovno skupa. To su vješto skrivali i od najbližih susjeda i rođaka u zadarskim Arbanasima tako što su jedno vrijeme živjeli u stanu na predjelu Petrića.

- Sjećam se te svađe, a čak i nakon što su se pomirili nisu se ovdje pojavljivali. Eventualno bi Mladen nekad prespavao, a šuškalo se da su unajmili stan kako bi zajedno uživali - rekla nam je jedna od susjeda bračnog para.

No luksuzna kuća u Arbanasima je samo jedna od nekretnina koju posjeduju. Nakon što je Mladenov brat Paulo obolio od karcinoma pluća, bio je primoran često odlaziti u Zagreb na razne kontrole i terapije pa je tako velikodušni Mladen kupio stan u Zagrebu kako u vrijeme teških trenutaka obitelj barem ne bi trebala razmišljati gdje će spavati tijekom boravka u Zagrebu. No lokaciju stana u Zagrebu obitelj je svih ovih godina “krila kao zmija noge”.

Iako većina imovine glasi na Mladena, navodno i Brankica posjeduje ponešto.

- Mislim da ona ima stan na predjelu Bulevara od svojih roditelja. Znate, tamo bi često odlazila kad bi se oni posvađali - priča nam njihova susjeda koja je htjela ostati anonimna.

Supružnici su također prije nekoliko godina kupili i luksuzni apartman u Zatonu kraj Zadra, ali su ga nakon nekog vremena odlučili prodati. Grdović je, navodno, kupio i stan na zadarskoj Obali kneza Trpimira, inače jednoj od najelitnijih zadarskih lokacija, koji je platio milijun i pol kuna.

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu