Obavijesti

Show

Komentari 174

Nemeš hrabro žrtvovao majku zbog Marijane i njihove ljubavi

Nemeš hrabro žrtvovao majku zbog Marijane i njihove ljubavi
6

FATALNA LJUBAV Student pjevanja iz Požarevca više nije tako blizak s majkom Nadom. Ona nikako ne može prijeći preko toga da joj sin jedinac voli udanu ženu

VIDEO

Marijana Čvrljak (27) i Nikola Nemešević (22) izbjegavaju razgovarati o njegovoj majci Nadi koja se otpočetka protivila njihovoj vezi, rekao je Horvat Čagalj (33), najbolji prijatelj ljubavnika iz Big Brother kuće. Dodaje kako Nemeš više nije tako blizak s majkom i ne govori joj kad se viđa s Marijanom.

- Nemeš toliko voli Marijanu da je odlučio žrtvovati svoj odnos s majkom za koju je jako vezan - otkrio nam je Čagalj. 

Nemešova majka Nada tijekom cijelog showa “blatila” je Kninjanku. Nazvala ju je alkoholičarkom koja se nudi svima u BB kući. Isticala je kako je nikad neće prihvatiti za snahu jer je nemoralna i nije dostojna njezina sina. Nada je posebno bila ljuta na sina jedinca jer se nije suzdržao od seksa pred kamerama.

Nemeš je još u kući govorio Marijani kako će ostati zajedno unatoč tome što drugi misle. Iako ju je ostavio u finalnoj emisiji showa, samo mjesec dana poslije shvatio je da ne može bez nje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kninjanka je ljubavnika nekoliko puta posjetila u Beogradu gdje on ima stan.

U Beogradu je unajmila stan

Nemeš ima mnogo obaveza pa je Marijana htjela imati svoj kutak jer joj je tako ugodnije. Vrijeme sad provode u njegovu i njezinu stanu, objasnio je Čagalj. Kućanica iz Knina nedavno je unajmila garsonijeru blizu Nemeševa stana jer ga sve češće posjećuje u srpskoj metropoli, a ne želi stvarati probleme u Nemeševoj obitelji. Horvat, koji ih je posjetio, ističe kako još ne razmišlja o zajedničkom životu jer ne znaju gdje bi živjeli.

- Zbog kćeri ne može otići iz Hrvatske, a Nemeš ovdje ima karijeru. Zasad su na relaciji Knin - Beograd, a poslije će vidjeti - objasnio je Čagalj. 

Dodaje kako to najteže pada upravo Marijani koja bi s Nemešom htjela provoditi više vremena. Zasad se viđaju kad god stignu, ali najčešće Marijana odlazi njemu u Beograd. Horvat dodaje kako će Marijana najvjerojatnije kupiti stan u Zagrebu od novca koji je osvojila u “Big Brotheru”.

- Nemeš je ludo zaljubljen u Marijanu i to joj pokazuje svaki dan i u svakom trenutku. Spreman je upoznati njezinu kćer Korinu i brinuti se o malenoj - priča Čagalj. 

Nemeš je Marijanu upoznao i sa svojim društvom koje ju je prihvatilo. Često izlaze u restorane i kino, a najsretniji je kad mu Kninjanka peče palačinke i sprema njoke te dalmatinska jela. Par je nedavno stavio i istu tetovažu 'Ne žalim ni za čim', čime su si iskazali ljubav.

Horvat je ovih dana tulumario s ljubavnicima do zore u beogradskim klubovima.

- Marijana i Nemeš svima su dosadili jer se stalno ljube, grle i pipkaju. Vidi se da se vole - kroz smijeh se prisjetio Horvat.

Obožava jesti njene specijalitete

Nemeš hoće upoznati njezinu kćer, ali Marijana se prvo želi rastati od Ivana. Kninjanka je Nemeša zaludjela ukusnom hranom koju mu svaki dan sprema. Nemešovi najbolji prijatelji oduševljeni su Hrvaticom koja ih često posjećuje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'