Obavijesti

Show

Komentari 258

Nemeš ispred pušione kleknuo pred Marijanu, ona rekla 'da'

Nemeš ispred pušione kleknuo pred Marijanu, ona rekla 'da'
16

Nije je ni pitao želi li se udati za njega, a ona ga je pretekla i rekla mu da pristaje. Rekao joj je da prvo mora riješiti jedan 'reverzibilan proces' aludirajući na rastavu

VIDEO

Zajedno su sjedili u dvorištu ispred pušionice kad je zavodnik Nemeš kleknuo pred udatu Marijanu. Htio ju je poljubiti, a ona je njegovo klečanje shvatila kao prosidbu za brak. Prije nego što je uspio išta reći, ona mu je rekla da pristaje, čak je i odglumila iznenađenje i brisala suze s lica. 

- Prvo bi trebala riješiti jedan reverzibilan proces - rekao je Nemeš aludirajući na njenu rastavu na što je ona pogledala u stranu i rekla 'da...'.

'Ti si jako sebičan'

Kad se prijavio u show, Nemeš nije očekivao da će u BB kući dobiti teret kakav je proizašao iz njegove veze s Marijanom. Bojani je rekao da se ne predomišlja kad je riječ o udatoj Šibenčanki, a ona mu je rekla da ga doživljava kao jako sebičnu osobu. 

- Znaš li ti koju će ona žrtvu morati podnijeti kad jednom izađe iz BB kuće - pitala je Bojana Nemeša i zanimalo ju je što će se dogoditi ako njemu život krene u drugom smjeru kad izađe iz BB kuće, u smjeru koji ne uključuje vezu s Marijanom. 

Nemeš joj je rekao da stalno razmišlja kako će nastaviti kad izađu.

Nema mu ravnog na cijelom Balkanu

Imao sam mnogo žena prije ulaska u kuću. Sedam sam ih ostavio prije nego sam došao ovdje, pohvalio se Nemeš i rekao da je nekim ženama čak rekao da ide u zatvor pa im je pao kamen sa srca kad su ga vidjele na televiziji. 

S nijednom ženom već dugo vremena, kaže, nije imao to što ima s Marijanom, bio je prazan, šljakao je i živio po svom. 

'Marijana je alkoholičar'

Dok Nemeš prvi put nakon dugo vremena osjeća ljubav, njegova majka želi da ga izbace iz BB kuće u kojoj se, kaže šire blud i nemoral, donosi srpski portal BezZabrane.

- Marijana je jedna očajna domaćica koja može popiti bazen alkohola. Spojili su u kući nespojivo, jednog uspješnog mladog momka i ženu, majku koja je željna alkohola i provoda, a koja je ušla u show da bi raščistila s mužem. Ono tamo je nenormalna sredina, degutantno mi je ono što se tamo događa - napisala je Nemeševa majka Nada Nemešević u svom pismu produkciji showa. 

Ne prepoznaju Nemeša

Smatra da je Marijana s ciljem ubačena u kuću i da je ispunila svaki zadatak.

- Vjerujte mi da ga ni ja ni njegov otac, ali ni prijatelji ne prepoznajemo. Znate, odgajate sina 22 godine, pravite od njega uspješnog, pametnog dečka, muškarca, a onda se desi 'Veliki brat' - napisala je Nemeševa majka koja želi da njen sin što prije izađe iz kuće i objasni im što se točno događa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 258
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu