Obavijesti

Show

Komentari 61

Nemeš Marijani: Bolje je da te imam na duši, nego u stanu

Nemeš Marijani: Bolje je da te imam na duši, nego u stanu
7

Stanari su tokom dana razgovarali o nominacijama, dok su Mila i Lester u nevjerici zbog ishoda glasovanja. Marijana se zapitala hoće li vidjeti kćer kad izađe iz kuće

VIDEO

Nakon što je Milan napustio kuću, stanari tijekom ponedjeljka nisu bili baš najbolje raspoloženi. S noći na ponedjeljak uglavnom su pričali o mogućim ljubavnim parovima. Tako su Nemeš i Marijana pričali o situaciji u kojoj su se našli, a tijekom razgovora ustrajali su na tome da se između njih nije ništa dogodilo, te  komentirali da bi bilo lijepo da su i napravili ono što se o njima priča. Bojana u razgovoru s drugim stanarima govori da joj je teško jer se našla između Nemeša i Marijane, no i dalje brani Marijanu i govori da je u teškoj situaciji jer ima muža i dijete. 

Nikola Maurović prestao je skrivati svoje osjećaje prema Tamari. Tijekom razgovora s Marijanom u dvorištu rekao je da mu se Tamara sviđa i da će krenuti u 'akciju'. 

Na otpadu Duško i dalje pokazuje svoje osjećaje prema Sari koja se u jednom trenutku naljutila na njega zbog njegove otvorenosti prema njoj. 

Novi tjedni zadatak: Život u staračkom domu

Kad je u pitanju novi tjedni zadatak, stanari će morati glumiti da žive u staračkom domu čiji je naziv 'Kuća trećeg doba'. Tokom dana Veliki Brat im je svima dodijelio kostime, a stanari će biti podijeljeni na osoblje i klijente koji će morati pratiti sva zaduženja dok traje zadatak. Osoblje će činiti direktor ustanove, doktor, medicinske sestre, kuhar i spremačica. Mnogi od stanara već se zamišljaju u određenim ulogama. Prvi su kostime dobili Mila i Nikola koji su se odmah počeli ponašati prema pravilima zadatka. Ulogu direktorice staračkog doma Veliki Brat je dodijelo Emi zbog čega je ona bila jako sretna. Ema će voditi brigu o svim zaposlenicima, određivati će što će jesti i držati stvari pod kontrolom.  

Njegovateljice su Slavica, Marijana i Bojana. U zadatku će sudjelovati i stanovnici otpada. Oni će pomagati Radašinu, koji je kuhar, tako što će za njega pripremati hranu. Tamara će biti spremačica pa će voditi brigu o čistoći kuće u čemu će joj 'otpadnici' pomagati. Oni će naime prati rublje. Tamara će jednom dnevno mijenjati posteljinu i donje rublje ukućana. Nemešu je pripala uloga doktora, a u brigi oko zdravlja starijih pomagat će njegovateljicama. Djedovi će biti Lester, Dražen George i NIkola, a ulogu bake dobial je Mila.

'Doktor' Nemeš ne zna koju bi 'sestru' izabrao

Nemeš ulogu doktora koristi kako bi se ponovno približio Bojani te u dvorištu razgovara s njom o njezinoj ulozi njegovateljice. Tijekom razgovara su se smijali, a vidljivo je bilo da ju je Nemeš zavodio. Uskoro im se približila Marijana, no ubrzo je ušla u kuću. Na licu joj se vidjela ljubomora koju je kasnije pokušala sakriti tako što pospremala rublje. 

Još traje nevjerica zbog nominacija

Mila i Lester još su pod ujecajem nominacija od dana ranije i pokušavaju se oporaviti. Marijana se u razgovoru s Nemešom zapitala hoće li nakon izlaska moći vidjeti kćer.

- Imat ćeš me na duši - rekla je Marijana Nemešu, na što je on rekao da bolje na duši nego u stanu.

Ukućani na otpadu pokušavali su se zabaviti na sve moguće načine. Takos su Nirmal i Duško našli idealno rešenje za 'ubijanje' dosade. Duško je u kolicima za namirnice vozio Nirmala koji je ispuštao zvuke automobila. Dragana je za to vrijeme uređivala Horvata.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško