Obavijesti

Show

Komentari 170

Antonija prijetila Vladimiru da će ga izbosti nožem dok spava

Antonija prijetila Vladimiru da će ga izbosti nožem dok spava
9

Antonija je Vladimiru rekla da će ga izbosti nožem ako ne prestane s izjavama da će joj opipati grudi i uvjeriti se da li su prave. Derao se da je smrad i da će je razbiti

VIDEO

Nakon što ju je ispitivao jesu joj grudi silikonske ili prave i nekoliko puta ponovio da će ih opipati na spavanju, Antonija je Vladimiru rekla da će ga izbosti nožem na spavanju ako ne prestane s tim izjavama.

- Smradu jedan, razbit ću te - vikao je Vladimir na nju u kuhinji, a ostali stanari za to vrijeme su ih zaprepašteno gledali.

Iako mu se nakon vremena htjela ispričati zbog svojih riječi Vladimir se nije htio pomiriti s njom.

- Nemaš ti meni što govoriti oprosti. Završili smo priču - rekao je ljutiti Vladimir i izašao iz kuhinje.

Vladimirovo ponašanje ne sviđa se mnogim stanarima pa ga često ogovaraju. Marijani smeta što Bojana toliko vremena provodi s njim i uvjerena je da igra neku igru.

- Ili se želi provlačiti uz tebe ili te želi povući dolje. Što god je, nenormalno je - rekla joj je Marijana.

Vladimir je Lesteru, Nikoli i Nirmalu rekao da mu se ne sviđa Marijanino ponašanje jer ga je na zabavi tri puta zvala da s njim ide u krevet i rekla mu da skinem hlače.

- Kakav bih ja čovjek bio da to kažem Nemešu i pokvarim im to. Vladimir da želi napraviti najveći problem, bio bi kralj ovdje. Bojana isto zna što se događalo na zabavi i rekla je da ne može vjerovati u to - rekao im je Vladimir.

'Skini prsten s desne ruke'

Veliki Brat stanarima je zadao novi zadatak pod nazivom lutkarske predstave.

- Skini prsten s desne ruke - pjevao je Vladimir u predstavi aludirajući na Marijanu.

Njegov postupak, kao i pričanje vica, koje se na indirektan način odnosilo na njih kao par u kući, nije se svidjelo Nemešu i Marijani. Nemeš je Bojani rekao da se svi zezaju s njima i da je svjestan da to neki od njih ne rade zlonamjerno. Dodao je da se pita kako je izvan kuće s obzirom da se tako zezaju s njima u kući. Nakon toga je tješio Marijanu da bude jaka i da pusti njega da ide glavom kroz zid te da ona samo skoči jer će je dočekati. 

Soraja i Horvat se porječkali oko izbora priče za djecu

Novi sukob u kući nakon toga je nastao između Soraje i Horvata, nisu se mogli složiti oko izbora priče za djecu. Soraja je htjela da glume svađe iz kuće dok je Horvat predložio priču o ukletoj princezi s velikom stražnjicom. Nije želio da ukućane podsjećaju na svađe koje su prethodnih dana bile u kući. Nakon što je Horvat pitao Antoniju da li se slaže da odglume njezinu svađu s Vladimirom, ona nije pristala na to zbog čega se Soraja naljutila. Rekla mu je da je Antoniji to predstavio na pogrešan način te je odlučila odustati od predstave. Horvat je nastavio smišljati priču s Emom, a nakon nekog vremena u pripremanju predstave pridružila im se i Soraja. 

Soraja Nirmalu: Ne obraćaj mi se više

Zbog nemara nekih ukućana i kršenja pravila ukućani su ponovno kažnjeni. Svaki ukućanin za kaznu pravilnik mora pročitati tri puta. Od svih ukućana jedino Marijana i Nemeš nisu kažnjeni. Nakon što je htio popričati s njom, Soraja je Nirmalu zabranila da joj se obraća, a on je zbog toga zaključio kako ona za njega više ne postoji. Nikola je pokušavao smiriti situaciju pa je Nirmalu savjetovao da pokušaju izgraditi odnos koji su imali na početku showa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'