Obavijesti

Show

Komentari 114

Nemeš: Volio bih ići u Škotsku, idemo zajedno s tvojim mužem

Nemeš: Volio bih ići u Škotsku, idemo zajedno s tvojim mužem
10

Nakon što je Nemeš rekao da želi ići u Škotsku, Marijana je rekla da joj je muž tamo. Duško se požalio da bi želio ići kući, a ukućani su uglavnom tračali Emu

VIDEO

Od ukućana otpada na nogama je nakon buđenja jedini bio Duško koji je rekao da se ide uljepšati. Soraji se nije svidjelo što je Dragana promijenila mišljenje oko redoslijeda tuširanja jer se morala ustati ranije. Odlučila je srediti autobus te je zatražila od Duška da iznese neke stvari iz njega.

- Jao, što si ti politična - rekao joj je Duško. Nakon toga je maštao o dolasku nove sustanarke na otpad.

- Ako budu Ema i George, uzet ćemo Emu jer George više jede - rekao je Horvat.

Stanari otpada misle da su zapostavljeni jer Big Brother ne misli na njih i nemaju što jesti.

- Da nisi sinoć jela, sada bi imala što jesti - rekao je Duško Soraji, a ona je rekla da će se svi pretvoriti u paštetu. 

Stanari otpada: Gladni smo

Soraja, Horvat i Dragana odlučili su se požaliti Velikom Bratu u ispovjedaonici.

- Gladni smo - rekao je Horvat, a Soraja je rekla da bi rado skukhala makarone i meso, ali da nemaju namirnice za to.

Horvat i Duško komentirali su Draganin izgled.

- Ne znam jel od nje jedino ljepša Mila - rekao je Duško te zaključio da mu Mila ima savršenu glavu i tijelo kao san ljetne noći.

Horvat je rekao da mu je Marijana više djevojka iz susjedstva jer je prirodnija dok je Duško zaključio da mu se Bojana ne sviđa jer je poput muškarca zbog kratke kose i toga što nema grudi.

Duško: Hoću kući

Duško je nakon nekog vremena postao ravnodušan pa se povukao u krevet.

- Hoću kući - rekao je stanarima, a Horvat mu je rekao da ga cijeli život ionako čekaju samo štala i krave.

Soraja mu je rekla da je bolje da je tu da se i krave malo odmore od njega. Nirmal je Horvata zezao kako se puno druži s prijateljicama te ga je pitao da li je ikad spavao s nekom od njih.

- Nikad se nisam kresnuo s prijateljicom - rekao mu je Horvat koji se pohvalio da ima puno prijateljica pogotovo u Londonu. 

Ući će u kuću u nindža odjelima

Oduševila su ih odijela nindže koja su dobili kroz cijev otpada pa su zaključili kako će vjerojatno ići u kuću. Nakon što su legli spavati Nirmala, Horvata i Duška, Veliki Brat je pozvao u ispovjedaonicu kako bi im rekao tajnu koju će prenijeti Dragani i Soraji.  Dobili su naputak kako će ujutro odjenuti odjela nindže te u roku od tri do pet minuta, dok ukućani spavaju iz hladnjaka, mogu uzeti sve što im treba od hrane.

Slavica je u ispovjedaonici rekla da se svi ukućani ne mogu kontrolirati.

- Mladost, ludost. Neki ne znaju što im se događa, ali sve je to za živog čovjeka - rekla je misleći na Marijanino ponašanje. Dodala je da je Marijana od Nemeša zatražila pomoć oko presvlačenja te da ne bi bilo kavalirski da joj on u tome nije pomogao.

'Da li ti se piški kad se tako cupkaš?'

Marijana i Nemeš pričali su u dvorištu za to vrijeme. Pitao ju je da li se osunčala na što mu je ona rekla da ne sunča svoju aristokratsku put. 

- Da li se tebi piški kad se tako cupkaš?- pitao ju je, a ona je rekla da se zadržava da ne pukne.

Dok su bili u kuhinji rekao je da bi volio otići u Škotsku na što je ona rekla da joj je muž tamo.

- Onda idemo svi zajedno - komentirao je Nemeš nakon čega je pomogao Marijani u hodanju na štulama zbog točke vezane za tjedni zadatak.

'Mila ne može izdržati bez muškarca'

Radašin je u ispovjedaonici rekao da Mila umire za muškarcem.

- Ona točno zamišlja kako bi bila s muškarcem. Prekjučer je plakala da ona to ne može izdržati, ide joj na ludilo - rekao je o Mili dokza Marijanu misli da više krije što osjeća i ne želi to ispoljiti. Veliki Brat ga je pitao što točno znači riječ histerija o kojoj govori u njihovom slučaju, na što je on rekao da je riječ o osobama koje ne mogu izdržati bez seksa dulje od dva ili tri dana.

Mila je komentirala Nemešovo ponašanje pred Tamarom, Slavicom i Radašinom. Rekla je da joj je čudan te da se ne ponaša kao prije. Raspričala se i o svom odnosu sa Sorajom za koju je od početka imala osjećaj kao da se poznaju 'sto' godina. 

Bojana je kao nova kapetanica kuće imuna na nominacije

Pred sobom za pušenje Marijana, Bojana i Nemeš pričali su o svom sudjelovanju u showu. Marijana je rekla da su pravi čudaci, a Nemeš da nikada nije mislio da je egzibicionist. Nakon što su odigrali igru pod nazivom 'Igra bez granica' nova kapetanica kuće postala je Bojana, a Marijanu tijekom igre Nemeš nije htio odabrati za člana svog tima iako je mogao.

- Ako je došlo do nečeg među njima, mislim da je on to gledao s natjecateljske perspektive - komentirala je Bojana Nemešov potez.

Zbog titule kapetanice kuće Bojana je postala imuna na nominacije, dobila je zaseban krevet i pravo da izabere hoće li spavati sama ili s nekim od sustanara. Marijana se nakon toga sama tuširala u kupaonici, a nakon nekog vremena joj se pridružio Nemeš.  Pitao ju je zašto je ljuta na njega, a ona je rekla da nema komentara na to. Veliki Brat stanarima je rekao da do sutra popodne ne smiju ići u bazen zbog posebne tekućine koju su stavili unutra.

Nakon što joj je Ema to došla reći u kupaonicu Marijana se izderala na nju da joj je to već pet puta rekla.

Mila i Nemeš tračaju Emu

Mila i Nemeš nakon toga su u sobi za pušenje tračali Emu. Mila je rekla da joj se Ema ponaša kao dijete od deset godina.

- Oni su normalni, niži su, svi smo drukčiji, u početku mi je bilo žao, ali sad kad sam vidjela da je bahata nije mi je nimalo žao - rekla je Mila dok je Nemeš zaključio da je naporna i da on ne može sakriti kada mu netko ide na živce.

Mila je rekla da joj fali dio mladosti jer je rano zatrudnjela te da misli da se Emi pustilo da sve bude po njenom.

- Ponaša se kao da je pokupila svu pamet svijeta - rekla je Mila.

Za to vrijeme Ema je u ispovjedaonici pitala Marijanu kakav će sada biti redoslijed spavanja. Marijana je rekla da će svi spavati gdje su i dosad spavali.

Milan: Ema ima svoje bubice koje moj temperament ne može podnijeti

Milan je rekao Emi da se pravi važna na što se ona branila. Mila, Lester i Milan nakon toga su je u kuhinji tračali. Milan je zaključio da je najgore što mogu da je sažalijevaju jer je ona tako navikla živjeti.

- Ema ima svoje bubice koje moj temperament ne može podnijeti - zaključio je Milan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo
Salma Hayek pokazala kako je izgledala na dan vjenčanja prije 15 godina: 'Bili ste predivni...'
LUKSUZNO VJENČANJE U VENECIJI

Salma Hayek pokazala kako je izgledala na dan vjenčanja prije 15 godina: 'Bili ste predivni...'

Salma Hayek 2009. se udala za francuskog poduzetnika Françoisa-Henrija Pinaulta s kojim ima kćer Valentinu