Obavijesti

Show

Komentari 83

Nemeš zavodi Bojanu, a zbog toga je Marijana prilično ljutita

Nemeš zavodi Bojanu, a zbog toga je Marijana prilično ljutita
4

NE ZNA SE KOJU ĆE Zavodnik iz Požarevca želi poseksati Bojanu kako bi stanje u kući izbalansirao, a Marijani se ne sviđa što su tako prisni i to mu daje do znanja

VIDEO

Odmah nakon buđenja stanari su se u dvorištu dogovarali o novom zadatku. Moraju glumiti da žive u staračkom domu, a Veliki brat dodijelio im je uloge. Nemeš, koji glumi doktora, s njegovateljicom Bojanom dogovarao se o njezinim dužnostima. Zavodljivo ju je gledao i hihotao se. Marijana, koja također glumi njegovateljicu, nakratko im se pridružila. Vidjevši kako su Bojana i Nemeš prisni, vidno ljubomorna otrčala je u kuću. Bila je nervozna pa se Nemeš ponudio da je izmasira, što je prihvatila. Šibenčanka je prije razgovarala s njim o svojem ponašanju u kući. Brine je što misle gledatelji i njezina obitelj.

- Nadam se samo da će mi dati dijete. Moram naći novu adresu - rekla je Nemešu.

Zaprijetila mu je da će je nositi na duši. I Bojani se nedavno požalila jer misli kako ljudi ne shvaćaju da je odnos između nje i Nemeša samo dobra zafrkancija.

- Nikome to ne mogu objasniti jer nemam mogućnosti. Ne znam što se vani prikazuje. Ti nemaš što izgubiti. Lako bih se ja zezala da sam kao ti, baš bi me bilo briga - rekla je Bojani. 

Marijana Nemeša zvala na seks

Došao je Nemeš, a Marijana ga je u zafrkanciji pozvala na seks. Rekao je da bi se sad mogao seksati s Bojanom kako bi izbalansirao stanje u kući. Nakon što se prije tjedan dana navodno seksala s Nemešom, Marijanin otac rekao je da će se odreći kćeri.

- Možda joj je to bio zadatak. Vidio sam se s njezinim suprugom i vjerujem da će joj oprostiti - rekao je vojni invalid Ivo Kovačević.

Od Milanova odlaska u kući vlada neraspoloženje. Nikola se više ne udvara Tamari, a Mila i Lester još ne vjeruju da su bili nominirani.

Milan: Imao sam najveći penis u Big Brother kući

Natjecatelja iz Sombora prvog su izbacili iz kuće. Milan Grahovac tvrdi kako je jedan od rijetkih koji su bili dovoljno opušteni da se skinu goli: 'Svi su primijetili moju alatku jer je vjerojatno bila najveća. Zato im je i zapela za oko'.

Duško tjera Draganu i Soraju da peru posuđe

Soraja je rekla Dušku kako misli da je više ne voli. On kaže da je ona njegova carica. Stalno je dodiruje, a ona ga odguruje. Duško se naljutio na nju i Draganu jer ne peru posuđe. Uz osmijeh im je zaprijetio da neće više kuhati čaj.

Na smetlištu ogovaraju 'razmaženu Draganu'

Horvat i Soraja sakrili su se od ostalih ukućana i razgovarali kako se Dragana predugo tušira. Soraja je rekla da joj u luksuznoj kući to nitko ne bi tolerirao. Horvat je rekao da je razmažena i da bi njeno ponašanje moglo biti problem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.