Obavijesti

Show

Komentari 466

Nemešova majka: Pustite ga iz kuće jer njegova baka umire...

Nemešova majka: Pustite ga iz kuće jer njegova baka umire...
5

I MAME LAŽU Nada je, da bi sina razdvojila od Marijane, molila produkciju da kažu Nemešu kako mu je baka bolesna te da ga želi vidjeti. Doznajemo da to nije istina

VIDEO

Iako joj se sin u kući naveliko sprema na suživot s udanom Marijanom čim izađu iz showa, Nemešova majka Nada ne odustaje od toga da ih rastavi. Šibenčanku je nedavno nazvala bludnicom, a od produkcije showa tražila je da se čuje sa sinom. Kako joj to nisu dopustili, Nada ih je zamolila da mu prenesu kako mu je baka teško bolesna te da joj je želja posljednji put vidjeti unuka. 

Kako doznajemo, Nemešova majka sve je izmislila jer je htjela da joj sin napusti show. Situacija u kući sve je napetija. Zadatak u kojem Soraja i Horvat kao članovi Europske unije imaju imunitet te biraju stanare koji će uživati u privilegijima iživcirala je ostale. Smeta im što moraju spavati u vrećama. To je posebno pogodilo Nemeša, vjerojatno zato što se neće moći seksati s Marijanom.

On i Marijana su se napili, pa je on poveo pobunu protiv zadatka. Tražio je od svih da bojkotiraju zadatak jer je glup. BB ga je pozvao u Ispovjedaonicu, no nije poznato hoće li zbog toga biti izravno nominiran.

 'Neće doći u Beograd niti će ondje stanovati s Nemešom'

U emisiji uživo 'Pozovi Velikog brata', koju vodi Marijana Mičić, gostovala je izbačena stanarka Slavica Đulejić. Razgovarale su o Nemešu i Marijani te o njihovu odnosu u kući. Taj razgovor toliko je razljutio Nemešovu majku Nadu da je odmah nazvala televiziju. Pustili su je u eter. Ljutito je vikala da je za sve kriva produkcija showa te da joj je žao što je Nemeš (22) uopće ušao u tu kuću. Istaknula je da njezin sin sigurno neće živjeti s udanom Marijanom Čvrljak (27).

- O njoj nemam ništa lijepo reći. Ona neće doći u Beograd niti će ondje stanovati s Nemešom. Mogu jedino biti beskućnici i klošari, ali u stanu u Beogradu sigurno neće živjeti. Nisam rekla da je Marijana pijanica, ali je alkoholičarka jer stalno nešto pije - ljutito je rekla Nada Nemešević. Dodala je kako je on zbog showa zamrznuo godinu na fakultetu. Odličan je student i ima četiri ispita do diplome. Smatra da svi ocrnjuju njenu obitelj

'Uništio si je život'

- Nakon showa moj sin će prvo danima čitati što se pisalo o njemu. Uništio si je život - rekla je Nada. Iako ona ne želi ni čuti za Hrvaticu, Nemeš je uvjeren kako ima potporu roditelja. Zabrinut je jer se boji da Marijana ne ispadne prije njega, a nju je strah reakacije roditelja i supruga Ivana.

- Samo kad bih mogao nazvati svoje na dvije minute da im objasnim da ti ostaneš u Beogradu. Strah me ako tvoj muž poludi - šaputao joj je. Marijana nakon izlaska želi odvesti kćer Korinu (2) u Beograd.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 466
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti