Obavijesti

Show

Komentari 50

Nenad ga servira: Šuput se prije poroda slasti 'zlatnim' pršutom

Nenad ga servira: Šuput se prije poroda slasti 'zlatnim' pršutom
10

Zaljubljeni golupčići svakodnevno uživaju i u brojnim delicijama, a šef u kuhinji je, kaže Maja, njezin suprug. Svojim pratiteljima otkrila je kako se Tatarinov odlično snalazi u ulozi kuhara

Svatovska pjevačica Maja Šuput (41) i Nenad Tatarinov (38) poznati su i kao par koji svakodnevno uživa u luksuznim stvarima. Maja je prije pandemije više puta tijekom godine punila baterije na egzotičnim destinacijama, kupovala skupocjene krpice i hvalila se luksuznim stilom života, a sada najčešće objavljuje snimke iz svog doma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput 00:59

Zaljubljeni golupčići svakodnevno uživaju i u brojnim delicijama, a šef u kuhinji je, kaže Maja, njezin suprug. Svojim pratiteljima otkrila je kako se Tatarinov odlično snalazi u ulozi kuhara, a priznala je i kako sama u kuhinji jedino dobro reže luk. 

Iako brojni fanovi znaju da Maja voli skupocjene stvari, pjevačica ih je iznenadila kada se pohvalila kako je u njezinoj kuhinji zlatan i pršut. Naravno, riječ je o stalku za pršut koji je oduševio Instagram sljedbenike. 

Inače, Maji je trbuščić sve veći, a na društvenim mrežama redovito obavještava pratitelje o napretku trudnoće. 

Kako je pjevačica ispričala, kupila je apsolutno sve što joj je potrebno za prinovu, čak i ono što je možda nepotrebno. Dodala je da joj je ovo, s obzirom na njezine godine, vjerojatno i jedina trudnoća pa u njoj maksimalno uživa.