Obavijesti

Show

Komentari 0

Neočekivani preokret u dvorcu: Božica je prepustila vlast Tinu

Neočekivani preokret u dvorcu: Božica je prepustila vlast Tinu
2

MALO SU POPILI Kristina je Tina usred noći došla masirati da bi u jednom trenutku u sobu ušla i Božica te legla kraj Tina u krevet, naredivši Kristini da i nju masira

VIDEO

Vesela večer u dvorcu Ribnik, uz koju čašu vina i dobru atmosferu rezultirala je 'padom kaštelanke'. Božica je popila koju čašicu vina više te se odlučila smilovati Tinu kojeg je taj dan prvo oštro kaznila.

- Tin ima vlast cijelu noć, odnosno do sutra popodne, to jest do kada to traje - objašnjavala je smotano Božica, misleći pritom na to do kada traje njezina vladavina.

Pokretanje videa...

03:02

- Trebam masažu, Kiki -  vikao je Tin iz kaštelankine sobe koju mu je ona prepustila. Kristina ga je usred noći tako došla masirati da bi u jednom trenutku u sobu ušla i Božica te legla kraj Tina u krevet, naredivši Kristini da i nju masira. 

Kako je sve to izgledalo te što se sve dogodilo, pogledajte u videu, a kakav će Tin biti kao kaštelan te kako će reagirati ostali dvorani kad saznaju što je Božica napravila, gledatelji će saznati u novoj epizodi 'Anna', na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije