Obavijesti

Show

Komentari 0

Neprežaljena Lady Di u fokusu je Netflixove raskošne serije

Neprežaljena Lady Di u fokusu je Netflixove raskošne serije
7

Emma Corrin utjelovit će neprežaljenu princezu Dianu u četvrtoj sezoni, kao kraljica briljira oskarovka Olivia Colman, a Gillian Anderson igra Čeličnu lady. Hvaljena serija opet izgleda spektakularno skupo i otmjeno.

VIDEO

Četvrta sezona popularne i iznimno hvaljene Netflixove serije “Kruna” na toj je streaming platformi trebala dostupna od 15. studenoga. Serija koja prati intrige britanske kraljevske obitelji kroz povijest bliži se polako 21. stoljeću pa je na redu era neprežaljene princeze Diane.  Za mnoge je to dio serije koji su najviše iščekivali, a promotivne fotografije i video traileri koje je Netflix objavio zagolicali su maštu fanova, koji djeluju prilično zadovoljno onime što su zasad mogli vidjeti. Princezu Dianu u seriji je utjelovila britanska glumica Emma Corrin (24), za koju su nakon svih potrebnih priprema i prilagodbi liku i vremenu zaključili kako nevjerojatno sliči Diani. Ponajviše u sceni kraljevskog vjenčanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izašla sam tada iz garderobe u vjenčanici, a svi su zašutjeli. Više od ičega što nosim u seriji, ova haljina je baš nekako princeza Diana. Znam da je čudno i ljigavo, ali osjećam se kao da je poznajem - najavila je skorašnju sezonu Corrin za britanski Vogue.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Producenti su najavili i kako će nova sezona sadržavati prilično uznemirujuće scene princeze Diane u borbi s poremećajem u prehrani, a ideja je bila tom donedavno tabu temom baviti se na otvoren način. O istoj je temi svojedobno govorila i sama Lady Di. Otkrila je kako je na silu povraćala sve što bi pojela te kako je upala u ozbiljne zdravstvene probleme. Corrin je pojasnila i kako je danas na mladim djevojkama toliko velik pritisak da budu mršave, pri čemu su glavni krivci društvene mreže da nije bilo šanse da preskoče ovaj dio.

U fokusu nove sezone su princ Charles i princeza Diana, a briljantna oskarovka Olivia Colman (46) i dalje će igrati kraljicu Elizabetu II. “Kruna” bi priču o kraljevskoj obitelji trebala ispričati u šest sezona, u posljednje dvije sezone ulogu kraljice će preuzeti Imelda Staunton, a Lady Di postat će Elizabeth Debicki (30), koju smo ove godine već gledali u Nolanovu blockbusteru “Tenet”. 


Puno se očekuje i od Gillian Anderson (52), koja će u četvrtoj sezoni utjeloviti Čeličnu lady, nekadašnju britansku premijerku Margaret Thatcher. Dani “Dosjei X” davno su prošli, ali Anderson se posljednjih godina sjajno snašla u još jednoj Netflixovoj uspješnici - “Sex Education”.

Radnja četvrte sezone započinje krajem ‘70-ih godina prošlog stoljeća. Kraljica i njezina obitelj zaokupljeni su potragom za idealnom mladom za princa Charlesa, koji je s 30 godina još neoženjen. Istodobno, Velika Britanija je dobila prvu premijerku, o čijem će turbulentnom odnosu s kraljicom idućih godina ponešto saznati i oni neupućeniji u britansku povijest. Publika će u četvrtoj sezoni gledati i kako princeza Margaret (Helena Bonham Carter) otkriva strašnu obiteljsku tajnu, kraljevska princeza Anne (Erin Doherty) pati zbog propalog braka, upoznat ćemo Elizabetine mlađe sinove Edwarda (Angus Imrie) i Andrewa (Tom Byrne), a naravno i Camillu Parker-Bowles, prinčevu stvarnu ljubav. 

Elizabeth Debicki glumit će Lady Di u 'Kruni': Iznimna mi je čast, serija me privukla od 1. epizode
Elizabeth Debicki  glumit će Lady Di u 'Kruni': Iznimna mi je čast, serija me privukla od 1. epizode

Naizgled idilična romansa Charlesa i mlade Diane Spencer pružila je svojevrsnu bajku narodu, kakva im je u to krizno vrijeme bila nasušno potrebna, ali kraljevska obitelj istovremeno je postajala sve podjeljenija. Novih deset epizoda donosi nastavak intriga britanske kraljevske obitelji kroz povijest, a Netflix je potvrdio kako će se snimiti još dvije sezone. Peta se, doduše, neće pojaviti prije 2022., najavili su. “Kruna” je najskuplji projekt ove streaming platforme kad su TV serije u pitanju, što i ne čudi s obzirom na to da je vizualno uistinu impresivna, a sve što gledamo izgleda nevjerojatno autentično. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje