Obavijesti

Show

Komentari 44

Nešto novo, nešto divlje: Ovi slavni ljubili su transseksualce

Nešto novo, nešto divlje: Ovi slavni ljubili su transseksualce
14

Nakon što su se srpski mediji raspisali o aferi Igora Kojića s transseksualkom Mazom, prisjetili smo se ostalih slavnih muškaraca koji su imali slične 'izlete'

VIDEO

Gavin Rossdale (50), frontmen benda Bush i bivši suprug Gwen Stefani, u prošlosti je navodno imao više afera s transvestitima i transseksualcima. Još dok je bio u ranim 20-ima, navodno je bio u vezi s pjevačem scenskog imena Marilyn koji se odijevao kao žena. 

- Kad odrastaš, tek učiš u životu. Mislim da u tome nema ništa čudnoga - rekao je Rossdale u intervjuu za Details Magazine. 

Pixsell

Eddie Murphy (54) je 1997. godine 'uhvaćen' u autu s transseksualnom prostitutkom u Hollywoodu, Atison Seiuli. Za Atison je bila tada raspisana tjeralica, pa su je uhitili na licu mjesta. Glumac se pravdao da se u 4 ujutro vozikao uokolo jer nije mogao zaspati, a Atison zna iz viđenja pa joj je ponudio prijevoz. Atisonina 'kolegica', Toni Newman, medijima je otkrila da je Murphy u taj dio grada često zalazio i tražio transseksualke s najvećim muškim spolnim organom. Seiuli je umrla godinu dana nakon skandala s Murphyjem od posljedica pada s prozora svoje kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

Casper Smart (28), navodno je imao nekoliko afera s transseksualkama dok je bio u vezi s Jennifer Lopez. U javnosti su se aferom 'pohvalile' dvije transseksualke. Jedna od njih je Xristina Marie koja tvrdi da se spetljala s Casperom u jednom noćnom klubu. Kaže da je Caspera upozorila na svoju 'anatomiju', no njemu to nije smetalo. Druga je bila Sofie Vissa koja se podvrgnula brojnim plastičnim operacijama kako bi, kaže, izgledala kao savršena zvijezda. 

Instagram

Hank Baskett (33), bivša NFL zvijezda, prevario je bivšu Playboyevu zečicu, suprugu Kendru Wilkinson, dok je bila u 8. mjesecu trudnoće s njihovim drugim djetetom. Nakon što je transseksualka Ava Sabrina London otkrila da se seksala s Hankom, sportaš je svoju stranu priče iznio u časopisu People. On tvrdi da je otišao kod prijatelja po marihuanu, no kod njega su bile dvije transseksualke koje su se ljubile. Ugledale su ga te su ga počele pipati po 'intimnim dijelovima', a on se, kaže, 'ukočio' i nije učinio ništa. Baskett i Wilkinson su prekinuli, no ubrzo su obnovili brak u kojem uživaju i danas. 

Instagram

Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima (39), bivši 'prvi' nogometaš svijeta, 2008. godine našao se usred neviđenog skandala kada su ga javnosti odale tri transseksualne prostitutke koje je odveo u hotel i s kojima se, tvrdile su, namjeravao seksati i drogirati. Nogometaš nije znao za pravi spol prostitutke, pa se razbjesnio kada je shvatio da su muškarci, a jednog od njih pokušao je udariti. Kada su vidjele da neće biti ništa od posla, prostitutke su ga ucijenile za 300.000 dolara u zamjenu za njihovu šutnju. Ronaldo je odbio platiti i sve je izašlo u javnost, a činjenice je i sam priznao. 

Matthew Ashton/Press Association/PIXSELL

Charlie Sheen (50) sumnja da je virus HIV-a dobio od jedne transseksualne prostitutke, navodno su otkrili njegovi prijatelji medijima. Kažu da je dugo bio fasciniran transseksualcima te da je često naručivao transseksualne prostitutke. Jedna od njih snimila je i seks s Charliejem te ga kasnije ucjenjivala zbog čega je, navodno, platio pola milijarde kuna da spriječi objavu snimke. 

Screenshot


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život