Obavijesti

Show

Komentari 9

Nevenki 'zapeo' za oko farmer iz nove sezone: 'Simpatičan je'

Nevenki 'zapeo' za oko farmer iz nove sezone: 'Simpatičan je'
7

Ona srodnu dušu nije pronašla u emisiji 'Ljubav je na selu', ali pomno prati svaku sezonu. Nevenka Bekavac priznala je kako joj je u 13. sezoni emisije 'zapeo' za oko farmer iz Macinca kraj Čakovca

VIDEO

Mnogi bi se složili kako je Nevenka Bekavac (43) apsolutna zvijezda emisije 'Ljubav je na selu'. Nije uspjela pronaći srodnu dušu pred kamerama, ali je ostala upamćena po genijalnim izjavama.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Nevenkom Bekavac

Pokretanje videa...

03:29

Sreća joj se ipak osmjehnula nakon showa pa se udala za Sinjanina Zvonu Petričevića (46). Bez obzira na to, ona i dalje prati svaku sezonu omiljene emisije. 

Osvrnula se na posljednju, 13. sezonu, i komentirala farmere. Gledala je prvu epizodu kada su se farmeri predstavljali. Priznala je koji joj se od njih najviše sviđa.

- Gledala sam nove farmere, naravno da jesam. Svi su mi super, a najviše mi se sviđa onaj što ima slike žena na zidu. Zaboravila sam kako mu je ime - rekla je Neve za RTL, aludirajući pri tome na farmera Zorana Mudrog (40) iz Macinca kraj Čakovca.

Njegova je garaža puna fotografija golišavih žena. On smatra kako to ne bi trebalo odbiti žene od njega jer, tvrdi, ne traži ženu s duplerice, već djevojku s kojom će se razumjeti. 

- Ja bih njega izabrala. Jako mi je simpatičan, ali za više ne možeš znati dok ga ne upoznaš - dodala je Neve. 

Nevenka Bekavca

Između ostalih, komentirala je i Rasemu Vladetić (65) iz općine Donji Lapac u Ličko-senjskoj županiji. Ona je nakon dva pokušaja traženja ljubavi kao kandidatkinja preuzela kormilo i prijavila se kao farmerica. 

- Super, neka je, drago mi je, što ima veze što je žensko? Možda bi i ja htjela biti farmerica, pa da malo šefujem, dajem zadatke... To bi mi se svidjelo - rekla je Bekavac. 

A osim što i dalje prati svaki novi trenutak u emisiji 'Ljubav je na selu', Neve trenutačno odmara u Splitu. 

- Otišla sam malo na more, kupam se, družim se s prijateljicama, nisam ih dugo vidjela - zaključila je Nevenka. 

Nevenka Bekavac
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin