Obavijesti

Show

Komentari 18

Nevjerojatna prosidba na farmi: Gordan kleknuo pred Jasminu

Nevjerojatna prosidba na farmi: Gordan kleknuo pred Jasminu
1

'NIKAD NEĆEŠ BITI GLADNA' Farmeri su briznuli u smijeh na Gordanove riječi prosidbe i savjetovali mu kako joj treba izjaviti ljubav, a ne pričati o hrani i piću

VIDEO

Hladniji dani i kišovito vrijeme prisilili su farmere da nakon obavljenih poslova oko životinja i vrta, svoje vrijeme za odmor provode u kući na toplom. Zelena zajednica bila je posebno raspoložena za zezanciju, pa je tako pala i prva prosidba na farmi. Doduše, radi se o odglumljenoj prosidbi Jasmine, a ima li istine u Gordanovim riječima, prosudit će gledatelji.

Činu prosidbe, osim glavnih aktera Gordana i Jasmine nazočili su još i Daniela koja je glumila Jasmininu majku te Darko, Jasminin lažni otac.

- Nećeš dobiti moju kćerku. Moraš je zaprositi kao muško - započela je gromkim glasom Daniela, no Gordan se odmah počeo hvatati za glavu: 'Ajme mame, mama gora od kćeri!' kazao je Gordan, a mama Daniela potom se ispravila: 'Slušaj dobro! Predat ću ti kćerku samo na taj način da je nosiš na rukama i da je svaki dan griješ!'.

Uz napomenu 'ovo je samo gluma', Gordan je kleknuo pred Jasminu i izustio: 'Jasmina, moram ti reći nešto jako važno. Ja bih htio da si mi žena i siguran sam da nećeš biti nikad gladna, da nećeš biti bez para i da će biti uvijek teča 20 litara hrane i nećeš umrijeti.'.

Farmeri su briznuli u smijeh na Gordanove riječi prosidbe i savjetovali mu kako joj treba izjaviti ljubav, a ne pričati o hrani i piću.

- Prvo ide piće, a onda ljubav - našalio se otac Darko.

- Otkad sam došao na farmu, nisam se nadao da ću upoznati tebe jer si mi jako draga. Taj lijepi nosić, oči, usta i tvoje obline su me ono napalile. Ja gorim kao zmaj. Bi li mi bila žena - pokušao je Gordan s ljubavnom notom, a Jasmina mu je na to odgovorila: 'Prvo donesi pola milijuna kuna, pa se vidimo'. 

Urnebesnu 'prosidbu' na farmi gledatelji će imati priliku vidjeti u večerašnjoj emisiji farme od 20 sati na Novoj TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina