Obavijesti

Show

Komentari 12

Nicki Minaj i Hamilton su u vezi? Provozao ju je pustinjom

Nicki Minaj i Hamilton su u vezi? Provozao ju je pustinjom
10

Odraz Lewisa Hamiltona nedavno je 'uhvaćen' u ogledalu iza reperice dok ju je snimao te su ga obožavatelji prozvali 'Instagram mužem' jer naslikava svoju dragu...

VIDEO

Reperica Nicki Minaj (35) provozala se jučer s Lewisom Hamiltonom (33) po pustinji u Dubaiju gdje su pozirali s kacigama i 'okinuli' selfie. O vezi pjevačice i vozača Formule 1 počelo se nagađati prije nekoliko dana kada je objavila pjesmu 'Yernin' Sevyna Streetera, a Lewis joj je 'stisnuo lajk'. Nastavili su se dopisivati u komentarima...

Novopečeni par, kako pišu američki mediji, je nakon toga viđen kako zajedno napušta hotel te su fanovi vozača Formule 1 primijetili na njezinom videu u kojoj se hvalila modnom kombinacijom. Lewisov je odraz 'uhvaćen' u ogledalu iza reperice dok ju je snimao te su ga obožavatelji prozvali 'Instagram mužem' jer naslikava svoju dragu. Par je sada odlučio potvrditi fotografijama da su u vezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Versace 💧

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nicki i Lewis su uživali u vožnji na quadu, malom vozilu na četiri kotača za sve terene i izmjenjivali su se za upravljačem. Na jednoj od fotografija reperica i vozač su pokazali srednji prst na obje ruke što je zasmetalo nekim fanovima. Ostali su komentirali da im nije jasno kako je Lewis u vezi s Nicki, no bilo je i onih kojima je drago. 

- Napravi joj dijete. Stvarno ste slatki par - rekli su. Hamilton je ranije bio u vezi s pjevačicom Nicole Scherzinger (40) te modelima Gigi Hadid (23), Kendall Jenner (22), Winnie Harlow (24), a nagađalo se i da ljubi Rihannu (30). Nicki je nedavno rekla kako trenutno ne želi biti u vezi i da ima dva muškarca s kojima se viđa, a otkrila je i što joj je važno kod 'jačeg spola'. 

- Kad se nađem s njima, želim seks tri puta u jednoj noći. Ako to ne može, onda mu kažem zbogom. Ne tratim svoje vrijeme - istaknula je reperica. Dodala je kako mora proći više od pola sata između 'svake ture seksa', a mrzi i maženje poslije toga. 

- Nakon što dobijem svoje, osjećam se veoma, veoma odlično i želim da me se pusti na miru. Kažem mu da ode te mi napravi neku hranu, sendvič ili nešto - rekla je Nicki. Reperica, kojoj je pravo ime Onika Tanya Maraj, otkrila je i kako nema vremena za traćenje na predigru. 

VIDI OVO! Meghan Markle otkriva: Ovo radim kada se osjećam loše.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...