Obavijesti

Show

Komentari 6

Nije mu bilo lako: Vladimir je jedva preživio Željkin zadatak

Nije mu bilo lako: Vladimir je jedva preživio Željkin zadatak
6

Nije samo Vladimir bio u strci. Svi su natjecatelji priznali da su opušteno ušli u današnji zadatak, no kako je vrijeme kuhanja prilazilo kraju, teže su skrivali paniku

VIDEO

Od svih natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', Vladimir je jedva preživio bezmesni zadatak mentorice Željke Klemenčić. Zajedno je sa suprugom Brankom pokušao napraviti sočnu pečenu cvjetaču uz salatu od leće te hrskave krekere koje će žiri oboriti s nogu, no to mu je teško polazilo za rukom. Najbolje su ocjene još jednom otišle Filipi i Petri, dok su Drago i Vlado te Doris i Luka dobili 19 bodova.

Unatoč tome što su kuhali s povrćem, kandidatima se nisu skidali zabrinuti pogledi s lica. Nakon prvotnog šoka jer kuhaju bezmesno jelo, uslijedilo je bezbroj pitanja jer Željkini naoko jednostavni recepti nisu bili toliko laki za pripremu. Na setu showa svako malo se tražila Željkina asistencija u vidu odgovora na razno razna pitanja oko leće, cvjetače, krekera, začina… Od svih natjecatelja, najviše je paničario Vladimir kojem se leća zamjerila još u vojsci, a jelu je nedostajalo mesa ili ribe.

Međutim, nije samo Vladimir bio u strci. Svi su natjecatelji priznali da su opušteno ušli u današnji zadatak, no kako je vrijeme kuhanja prilazilo kraju, teže su skrivali paniku, a i češće su griješili.

- Svima nam je nastala panika deset minuta prije kraja kuhanja! Niti ja više nisam imala niti vremena niti mira da im svima zasebno kažem da zaborave šta sam im pričala za marinade, da ustvari začine jelo kako im se sviđa… - rekla je Željka koja je uglavnom zadovoljna rezultatom svojeg prvog mentorstva jer su svi parovi dobili relativno visoke ocjene.

Verica i Dragan imali su najbolje odrađen karfiol, a i napravili su namaz za krekere od mesa iz temeljca koji, nažalost, nije utjecao na dodatne bodove. Vlado i Drago i Doris i Luka prikupili su najmanji broj bodova (19) pa se i dalje nalaze na dnu ljestvice ukupnog zbroja ocjena, dok su Filipa i Petra još jednom oduševile žiri odličnom lećom.

- Mene i Petru je krenulo ovaj tjedan! Ovi mentori su stvarno odlični! Ali, bojimo se Ivana sutra… Želimo ovu školu proći s pet! - kroz smijeh su objasnile svoja dva zaredom uspješna dana.

Hoće li im se posrećiti i s Ivanovim receptom, doznat ćemo sutra, u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana