Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Nije mu lako: Mijo bira između vatrene gasilke i kasino cure...

Nakon šest tjedana borbe za Miju, Zagrepčanin mora odlučiti koja je djevojka osvojila njegovo srce i s kojom će ljubav pokušati nastaviti daleko od kamera. Obje djevojke su priznale kako im se sviđa 'Savršeni'

Foto: Instagram
19 komentara

Gospodin Savršeni, Mijo Matić (27) večeras mora donijeti tešku odluku. Naime, od 19 djevojaka ostale su samo Mihaela Muhvić (23) i Nuša Rojs (28).

Foto: RTL

Nakon šest tjedana borbe za Miju, Zagrepčanin mora odlučiti koja je djevojka osvojila njegovo srce i s kojom će ljubav pokušati nastaviti daleko od kamera. Obje djevojke su priznale kako im se sviđa Mijo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- On je taj za mene, ali ne znam jesam li ja ta za njega - pita se Nuša. Mihaela je ipak otkrila kako je u početku smatrala kako se teško zaljubiti u ovakvim okolnostima no izgleda kako joj nije svejedno što se našla uz bok s Nušom, jer kaže, boji se biti povrijeđena. 

Foto: RTL

U showu nikada nije skrivala svoje emocije. Mihaela je promišljala o svom sudjelovanju u showu i pustila suzu jer se osjeća pogubljeno.

GOSPODIN SAVRŠENI Svađa pred finale, Mijo izbacio Nikolinu: Se** mi se od svega!

- Doslovce više ne znam ni koju muziku više volim slušati ni koju hranu volim jesti - rekla je uplakana Mihaela. Objasnila je i kako Mijo na prvi pogled nije bio muškarac kakvim ga je zamišljala, no svakim novim susretom sviđao joj se sve više.

Foto: RTL

- Jako mi je bitno da se karakterno slažemo i da imamo slične poglede na život što se, naravno, nije moglo vidjeti na prvu - priznala je za RTL. Mihaelini daljnji planovi, kako kaže, ovise o ishodu emisije i o tome hoće li biti sama ili imati partnera.

Foto: RTL

Sebe vidi u različitim područjima zbog svoje govorne sposobnosti, empatije i pedantnosti. Također, kaže kako bi joj pojavljivanje na televiziji također moglo proširiti vidike i otkriti nešto o čemu još nije razmišljala.

NIKOLINU SU ZANEMARILE Bivše kandidatkinje predviđaju: 'Miju privlače Nuša i Mihaela'

- Snašla bih se bilo gdje ako bih pokraj sebe imala muškarca kojeg volim li posao koji me ispunjava. Voljela bih pronaći nekoga s kime bi mogla provesti ostatak života u skladu - objasnila je. 

Foto: youtube screenshot

Nuša je za razliku od Mihaele skrivala emocije sve dok joj otac nije stigao u vilu i dao joj potporu u sudjelovanju u showu. Iako je bila samozatajna i rekla da prva neće prilaziti Miji svoju borbenost dokazala je u zadacima koje je 'Savršeni' postavio pred djevojkama.

POGLEDAJTE VIDEO:

No izgleda kako su i karte na Nušinoj strani, rekla je natjecateljici astrologinja Anđelka kad ih je posjetila u vili.  Nuši je objasnila kako Mijo i ona imaju iste ciljeve u životu te da je seksualna privlačnost među njima vrlo jaka. No ipak jedino je na Miji hoće li izabrati Nušu ili Mihaelu.

 

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Naši partneri pišu
Message