Show

Komentari 99

Nije s nogometašem, bauštelca ne želi: Ecija Ivušić uživa sama

Nije s nogometašem, bauštelca ne želi: Ecija Ivušić uživa sama

Bilo je i onih zlobnih koji su se sjetili Ecijine izjave kako se ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer s njima baš ne bi imala puno zajedničkih točaka

Bivšoj radijskoj voditeljici Eciji Ivušić (33) jako nedostaje ljeto, sunce, more i visoke temperature pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

POGLEDAJTE INTERVJU S ECIJOM: 

S obzirom na to da su za zimske praznike brojni otputovali u toplije krajeve, Ecija se našalila i stavila hešteg 'fotka s Maldiva'. Pratitelji su joj pisali kako savršeno izgleda, pohvalili su njenu liniju, a pjevačica Pamela Ramljak (40) joj je rekla da je luda. 

- Luda si, evo i ja na Maldivima, ne mogu odlučiti koji badić da obučem ili skafander. Divna fotka - komentirala je. Neki su shvatili njen humor pa su ga i pohvalili.

- Neka si se ti svima nama narugala, respektiram dobar humor. Prezgodna si na Maldivima - pisali su. Bilo je i onih zlobnih koji su se sjetili Ecijine izjave kako se ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer s njima ne bi imala puno zajedničkih točaka. 

- Nisam nogometaš, a nisam ni zidar, ako si slobodna za vezu, javi se - bio je samo jedan od brojnih komentara.

Ecija se nakon prekida s bivšim nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem (34) brzo oporavila. Družila se s prijateljima i partijala do ranih jutarnjih sati, a sve fotografije s bivšim je obrisala s profila na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Najčitaniji članci