Show

Komentari 40

Niki Antolos dijagnosticirali su multiplu sklerozu: 'Svi se boje'

Niki Antolos dijagnosticirali su multiplu sklerozu: 'Svi se boje'

Pjevačica je javno progovorila o svojoj bolesti i zahvalila se i liječnicima koji joj pomažu u ovim teškim trenucima. Iako je sve ljude oko nje strah, kaže Nika, ona se ne boji

Pjevačica Nika Antolos (29), članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, s pratiteljima i prijateljima podijelila je kako su joj liječnici dijagnosticirali multiplu sklerozu. 

- Prepala sam se jer već jedanaest godina znam po mjesec dana ne osjećati noge, ovaj put i na lijevo oko ne vidim, trne mi lijeva strana lica, umor je stravičan. Otišla sam napraviti MR i vidjela da nisam u krivu, imam šest lezija na mozgu i vratnoj kralježnici i želim konkretno mišljenje neurologa - izjavila je Nika za RTL.

Nakon što je progovorila o svojoj bolesti, pjevačica se javno zahvalila liječnicima koji joj pomažu u ovim trenucima. 

- Svi se oko mene nekako boje, valjda to uvijek bude tako. Ja ne, ja vjerujem u Boga i na meni je da vjerujem - ispričala je Nika za RTL. 

Nika se zbog rođenja kćeri Sienne maknula od karijere, ali se posvetila pisanju poezije koju zasad objavljuje samo na društvenim mrežama. 

Prije dva mjeseca je progovorila o bračnoj krizi koju prolazi s Aleksejem Rubanom

- Trenutačno smo još uvijek zajedno, a dalje što će biti tko zna. To ćemo samo nas dvoje odlučiti, ali Aleksej je Siennin otac i to je broj jedan. Sve drugo je manje bitno. Terba raditi, treba se čupati jer brak nije uvijek divan i krasan, nije sve savršeno - ispričala je Nika.

Od iste bolesti već šest godina boluje i Anđa Marić (41). Multipla skleroza je kronična upala i degenerativna bolest središnjeg živčanog sustava, a oštećenja mogu zahvatiti mozak i kralježničku moždinu. 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Najčitaniji članci