Obavijesti

Show

Komentari 110

Nikola Lesar ili Marko Palfi, tko će biti 2. hrvatski Masterchef?

Nikola Lesar ili Marko Palfi, tko će biti 2. hrvatski Masterchef?
5

U finalu showa Masterchef kuhinja postat će À la carte restoran. Nikola i Marko danas se bore za pobjedu u showu u kojem su obojica puno pokazali i puno naučili

VIDEO

Međimurski duo Marko Palfi (31) i Nikola Lesar (22) kuhali su u paru protiv jednog od top 20 chefova u Hrvatskoj, Zorana Čobanova. Nikola i Marko tada nisu uspjeli osvojiti imunitet, a sad se u finalu showa bore za pobjedu, za titulu drugog hrvatskog Masterchefa. U finalu showa Masterchef kuhinja postat će À la carte restoran.

Prvi put ispekao tortu u showu

Nanizao je pet pobjeda, jedanput je pobijedio s timom kojemu je bio vođa i dvaput se borio u Izazovu šefa kuhinje. Svoju prvu tortu spremio je upravo u showu i napravio ju je tako dobro da si je osigurao odlazak u Izazov šefa kuhinje. 

- Malo sam izgubljen i ne kužim još što se dogodilo - rekao je Marko Palfi kad se plasirao u Superfinale 'Masterchefa'. Rekao je da je to zaslužio, budući da uvijek daje sve od sebe što nekad daje malo bolje, a nekad malo lošije rezultate. Njegova taktika je, kako je rekao, od prvog dana ista: dati maksimum, biti koncentriran i ne razmišljati o pobjedi niti o ičemu. 

- Palfi je perspektivan dečko, na neki način iskače svojim kulinarskim kvalitetama, ali osobno mislim da je  lijenčina. On bi mogao pet puta više kad bi se angažirao oko stvari koje radi. Dobar je improvizator i zato mu stvari idu na ruku, ali sudeći po situaciji mislim da nema realnog protivnika - rekao je za Palfija Mate Janković.

Puno naučio i to primjenjuje

Međimurac Nikola Lesar od početka showa nije skrivao da je s ribom na nepoznatom terenu, no ipak je naučio puno i stečena znanja dobro koristi. 

- On je kamikaza, hazarder. Jako je pozitivan lik, više hoće nego što može, čime se sam baci u probleme, a ne zna ih riješiti. On je na jako skliskom terenu bio do sada. Više je tu ostao jer honoriramo takav malo hrabriji pristup. On je istinski avanturist u ovome svemu - rekao je za Nikolu Radovan Marčić te dodao da Nikola dobro reagira pod stresom.

Najmlađi je u finalu i to smatra i prednošću i manom. U showu je, kaže, upijao svaku informaciju, sve mu je bilo novo, ali nije se bojao eksperimentirati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu