Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
505 komentara

Tresle su se plahte: Marijana i Nemeš okrunili su svoju ljubav

Prvo su plesali i zaljubljeno se gledali, a zatim su prešli u bazen i zabavljali se pod vodom. Ljubili su se i stiskali, a kulminacija se dogodila kad su legli u krevet

Screenshot
Foto: Screenshot
505 komentara

Iako se čini da Nemeš pokušava zbuniti Marijanu i Bojanu jer se stalno 'prebacuje' s jedne na drugu i obje ih ima na 'toplo-hladno terapiji', Marijana njemu suptilno daje do znanja da je ona pravi izbor za njega. Dok su u utorak navečer stanari tulumarili u bazenu, njih dvoje su ponovo plesali. Nemeš joj se približio i stisnuo je. Kasnije, nakon što mu je pokazala slike s vjenčanja, su i njih dvoje ušli u bazen. Htio ju je poljubiti, no ona mu to nije dozvolila. Ubrzo nakon toga počela je pjevati 'Samo jednom ugasi kamere...' kao da Velikom Bratu šalje poruku da njoj i Nemešu da nekoliko trenutaka privatnosti. 

Nakon što je završila s Nemešom Marijana je prišla Lesteru i rekla mu da je poljubi ako je faca. On se maknuo od nje. Kad su legli spavati pod pokrivačem je opet bilo veselo. Nemeš i Marijana okrunili su emocije koje gaje jedan prema drugom i pokrivač se pomicao 'sto na sat', piše na službenoj stranici Big Brothera.  

Nikola Tamari pokazao penis

Ovotjedni zadatak stanara BB kuće je da se ponašaju kao da su u staračkom domu. Podijeljeni su na doktore, sestre i stanare doma. Nikola je dobio ulogu stanara doma koji je jako senilan. Tamara najviše brine o njemu iako je spremačica u tjednom zadatku. Simpatije između njih dvoje već su mnogi uočili, a sam Nikola odlučio je 'potpaliti vatru'. 

Iskoristio je priliku dok se Tamara tuširala i pridružio joj se, piše srpski Alo. Prao je intimne dijelove tijela tako da je Tamara mogla jasno vidjeti sve i to joj nije smetalo. Nemeš ih je vidio dok su se tuširali i komentirao kako je očito da između njih dvoje postoje simpatije.

Cura ga želi ostaviti

Budući da se Nikola ne libi pokazati da mu se Tamara itekako sviđa, njegova djevojka Žana razmišlja da prekine s njim. Njegov otac Stjepan Maurović za srpski Kurir je rekao kako tješi 'snahu' i uvjerava je da veliki dio toga što vidi i čuje na televiziji nije iskreno, već da se radi o glumi jer je riječ o showu. 

Žana se, naime, uzrujala kad je Nikola u ispovjedaonici rekao da mu je Tamara predobra mačka, da je bomba i da bi je poderao kao stare 'Sportske'. Njegov otac kaže da ga je Žana zvala i bila jako uzrujana. Uspio ju je smiriti. Nada se da veza njegova sina neće propasti jer vjeruje kako mu Žana baš paše. Ipak, neće se miješati u sinov izbor i ako se Nikola zaljubi u Tamaru neće mu proturiječiti.

Naši partneri pišu
Message