Show

Komentari 0

Nikolina i Vidojev otac nisu bili u dobrim odnosima? 'Zbog toga je izbjegavala doći u Beograd'

Nikolina i Vidojev otac nisu bili u dobrim odnosima? 'Zbog toga je izbjegavala doći u Beograd'

Nikolina od početka veze s Vidojem nije bila u dobrim odnosima s njegovim ocem. Viktor Ristović nije se miješao u sinov odabir, ali voditeljicu nije prihvatio, tvrde srpski mediji

Nakon što je otac preminulog Vidoja, Viktor Ristović, u srijedu izjavio kako je sva imovina pokojnika na njegovo ime i kako ju neće dijeliti, srpski mediji sada tvrde da su razlog tome loši odnosi između njega i snahe Nikoline Ristović ex Pišek

POGLEDAJTE VIDEO 

Kako piše Kurir, Nikolina od početka veze s Vidojem nije bila u dobrim odnosima s njegovim ocem. Viktor Ristović nije se miješao u sinov odabir, ali Nikolinu nije prihvatio. S druge strane, svoju prvu snahu Lanu i dalje obožava.

Loši odnosi sa suprugovim ocem bili su, navodno, jedan od razloga i zašto Nikolina nije tako često putovala u Beograd. U stan na Vračaru, gdje je stanovala s preminulim Vidojem, u zadnjih nekoliko godina sve je manje dolazila. 

- Vidoje je bio vezan za oca i volio je provoditi vrijeme s njim pa je češće od Nikoline dolazio u Beograd. Ono što je voditeljicu posebno živciralo bio je Viktorov specifični stil za dekoraciju i uređenje doma, koji se nije poklapao s njezinim - rekao je izvor za Kurir pa nastavio: 

- Takve stvari često je zamjerala Vidoju, koji je po tom pitanju bio na strani oca. I on se protivio da Nikolina uredi stan kako želi. 

Naime, srpski mediji navode kako su Vidoje i otac imali ogroman broj umjetnina te da nisu dozvoljavali da se bilo što od toga dira. Uz to, istaknuli su i kako Nikolina nije bila u dobrim odnosima s Vidojevom bivšom suprugom Lanom i da je otišla iz stana u Beogradu kada je čula da ona treba doći i pomoći oko sprovoda. 

Podsjetimo, obitelj Ristović u utorak je objavila datum i vrijeme sahrane.

- Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim, preminulim sinom u 44. godini života. Obavještavamo rođake i prijatelje da će se sahrana održati 12. svibnja na Novom groblju u 14:30 sati, Posljednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju - stoji u priopćenju.