Obavijesti

Show

Komentari 45

Nikolina je ispala iz showa, Carla jača od bronhitisa...

Nikolina je ispala iz showa, Carla jača od bronhitisa...
1

Carlu je zadnjih nekoliko dana mučio bronhitis, ali je smogla snage doći na pozornicu. Nikolina misli da i nije bila dovoljno dobra za sljedeći krug

VIDEO

U večerašnjoj emisiji glazbenog showa muški kandidati birali su između pjesama Robbieja Williamsa i Tonyja Cetinskog, a djevojke između Madonne i Nine Badrić, koja je posebna gošća showa. Prvi je zapjevao Matej koji se odlučio za Tonyjevu pjesmu.
- Sviđa mi se transformacija, ali još uvijek mi izgledaš kao netko kome je netko pojeo ručak - rekao je Lisica dok je Tony zadivljen kako ga je Matej uspio skinuti u pjesmi "Kad bi dao Bog". Matej je drugi put pjevao "Angels" od Robbieja Williamsa.
- Ovo mi je bio najbolji Matej dosad - pohvalio ga je Tony.  Zoran se odlučio za Tonyjevu pjesmu "Tvoje tijelo".
- Daj operi se koji put pa da se smanjiš - rekao je Tony kroz smijeh, a Jelena je bila puna pohvala na njegovu izvedbu. Njegova izvedba pjesme "Let Me Entertain You" oduševila je žiri.
- Učinilo mi se kao da je ovo tvoja pjesma koju pjeva Robbie - rekla je Jelena. Lisica i Tony isto su bili oduševljeni.
- Ova ti pjesma prekrasno stoji, ali trebala bi proraditi na visokim tonovima, ali ti to imaš - rekla je Jelena Barbari koja je po Foxu bila najseksi dosada. Pjevala je "Poljubi me" od Nine Badrić. Drugi put odlučila se za Madonnu. Ovog puta Fox je bio zadovoljan.
- Mislim da si seksualno ugrozila i uzbudila pola nacije - rekao je Fox. Lisica nije bio previše zadovoljan Bojanovom izvedbom pjesme "Kad žena zavoli", dok mu je oduševljeni Tony ponudio svoju ekipu i studio za snimanje.
- Ovo tvoje očijukanje izgleda kao kad mladi mačić grebe noktima - zaključio je Fox. Bojan je drugi put pjevao "Feel". Nikolina je svoj set otvorila pjesmom "Da se opet tebi vratim".
- Začaran sam - bio je kratak Lisica, a Jelena je bila zadivljena kako je Nikolina uspjela pjesmu učiniti još tamnijom. Drugi put uzela je pjesmu "Like A Virgin". Tonyju je njena izvedba zazvučala baš "nikolinski". Na pozornici se pojavila i Carla koja se tijekom probe nije osjećala najbolje, ali je sjedeći na stolcu otpjevala Nininu "Ja za ljubav neću moliti". Nekoliko puta pukao joj je glas, ali je Carla izdržala do kraja što je pubilka pozdravila ovacijama.
- Trebalo je snage doći ovakva pjevati - rekao je Tony, a čestitala joj je i Jelena što nije odustala. Carla je odlučna u namjeri da s Tonyjem zapjeva u Areni iako ju muči bronhitis zadnjih par dana. Drugi put pjevala je "Material Girl". Ovog puta glas joj nije pukao. Žiri je bio zadovoljan te su joj još jednom čestitali na hrabrosti.
- S obzirom da sam bolesna, predala bih svoju akreditaciju jednom dečku koji je to zaslužio, Mateju - rekla je Carla koju je prozvani ubrzo i zagrlio. Matej će tako umjesto Carle pjevati s Tonyjem.
- Naravno da sam tužna jer neću više biti s njima. Očekivala sam to jer mislim da nisam bila dovoljno dobra - rekla je Nikolina, znana i kao "Amy Winehouse".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu