Obavijesti

Show

Komentari 80

Nikolina je majstorica za kave: Pokazala je uratke u šalicama

Nikolina je majstorica za kave: Pokazala je uratke u šalicama
9

Najbolje priče ispričane su uz šalicu kave. Život je poput kave u šalici, ponekad slatko, ponekad ne. Ali glavna stvar u životu nije okus kave već s kim je pijete, kaže Nikolina

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lidija je opet 'oplela' po Alenu: 'Tebi iz očiju perverzija izbija'

Nikolina Tutić (31), bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' i sudionica eksperimenta 'Brak na prvu', po zanimanju je konobarica, a sad je pokazala da pripremanje kave nije samo njezin posao, već i strast. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

Na društvenim mrežama objavila je kratki video u kojemu je spojila nekoliko fotografija i snimki iz kafića u kojemu inače radi. Pokazala je kako kuha kavu te kakve sve uratke radi na njoj. 

- Najbolje priče ispričane su uz šalicu kave. Život je poput kave u šalici, ponekad slatko, ponekad ne. Ali glavna stvar u životu nije okus kave već s kim je pijete - napisala je Nikolina. 

U komentarima videa joj se javila Valentina Hržić (45) iz showa 'Brak na prvu' te ju je pitala kad će zajedno popiti kavu. 

Prije nego će se pohvaliti umijećem crtanja po kavi, Nikolina je pokazala kako je vješta i u kuhinji. Ispekla je kiflice, a mnogi su je zapitkivala za koga je to.

- Ljubav čini čuda. Friško pečene i spremne za vinograd - napisala je Nikolina uz video kiflica, ali nije otkrila kome ih je točno ispekla. 

Nikolinu su eksperti u showu spojili s Adamom Kromerom (33) iz Baranje, ali njihov odnos nije najbolji. U početku su teško pronalazili zajednički jezik, ali su se posljednje vrijeme opustili. Ipak, naizgled idilično napredovanje odnosa upropastila je njegova sestra Lili nakon što je zaključila i rekla da Nikolina nije žena za njezinog brata. Hoće li to utjecati na njihov daljnji odnos gledatelji će tek saznati...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...