Obavijesti

Show

Komentari 108

Nikolina prala BMW, gledatelji ju napali: Zaradi ga pa se hvali

Nikolina prala BMW, gledatelji ju napali: Zaradi ga pa se hvali
8

Nikolina je već brojne komentara dobivala tijekom sudjelovanja u realityjima 'Brak na prvu' i 'Gospodin Savršeni', a čini se kako neki i dalje prate svaku njezinu aktivnost i 'bacaju' negativne komentare

VIDEO

Konobarica Nikolina Tutić (31) iz Svete Nedelje nakon showa 'Brak na prvu' vratila se svojem normalnom načinu života, bez kamera. Početkom tjedna otkrila je kako se vratila na posao u kafić u zagrebačkom naselju Lučko koji je neko vrijeme bio zatvoren zbog pandemije korona virusa. 

U slobodno se vrijeme Nikolina pak zabavlja u samoposlužnoj autopraonici. Prionula je na posao i pokazala svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako pere BMW.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nikolina pere automobil'

Pokretanje videa...

00:08

- Pranje auta - napisala je Tutić kratko u opis fotografije. U komentarima je dobila brojne pohvale, no niti ovaj put nije 'pobjegla' od kritika. Neki su je hvalili kako je radišna, a drugi joj zamjeraju jer smatraju kako nije sama zaradila za automobil kojim se hvali na društvenim mrežama.

- Dobar tatin auto. Radije za to zaradi pa se hvali, ovako se može svatko naslikavati i hvaliti se tuđim - pisali su joj, no onda su joj mnogi stali u obranu. Jedna od njezinih pratiteljica napisala je kako ostali pišu takve komentare jer su ljubomorni na Nikolinu.

-  Ajoj, ako si zavidna na 12 god starom BMW-u bez opreme, e onda se ti sigurno nemaš s čime hvaliti, niti si zaradila išta s čim bi se mogla hvaliti, kako kažeš - jedan je od komentara koji je Nikolinin pratitelj uputio hejterima. No, Tutić se na komentare ne osvrće pa još ni na jedan nije odgovorila, a nije ih ni brisala. 

Nikolina nam je već prethodno rekla kako se ne zamara komentarima, koji su naročito 'prštili' dok je sudjelovala u realityjima 'Brak na prvu' i 'Gospodin Savršeni'.

Nikolina uživa iza šanka: Htjela bih se povući iz javnog života...
Nikolina uživa iza šanka: Htjela bih se povući iz javnog života...

- Ne dajem previše pozornosti kritikama, ali pogledam tu i tamo što se piše. Ne pogađa me što gledatelji komentiraju jer oni ne shvaćaju je drugačije biti pred kamerama i družiti se s ljudima koje si upoznao na snimanju i gledati show u svojoj kući i komentirati s prijateljima i obitelji - rekla je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA STRUČNJAKA IZ BRAKA NA PRVU: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin