Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
106 komentara

Hakijina Nikolina (18) zumbom sve nasmijala: Učim 4 godine...

Gledatelji showa primijetili su kako su u ovoj sezoni 'Ljubavi na selu' sve sami umjetnici. Josip Tratnjak pohvalio se svojim disko plesom, Marijana Črlenec je slikarica, a Nikolina kaže da zna plesati zumbu

Foto: RTL
106 komentara

Kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' Nikolina Sajević (18) bori se za srce Hakije Špage (41), a u predstavljanju u emisiji pohvalila se plesnim vještinama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Plešem zumbu četiri godine. Dok plešem osjećam se slobodno, kao da je cijeli svijet moj - rekla je Nikolina, dok je pokazivala plesne pokrete. Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako je 'urnebesno'. 

POGLEDAJTE NIKOLININU ZUMBU:

Na pitanje zbog čega voli taj ples, bila je kratka i jasna.

- Volim zumbu jer mi se sviđa - kaže.

Foto: RTL

Gledatelji showa primijetili su kako su u ovoj sezoni 'Ljubavi na selu' sve sami umjetnici. Josip Tratnjak (20) pohvalio se svojim disko plesom, kojim se bavi već jedno godinu, dvije... Njegov ples postao je hit na društvenim mrežama i svi pričaju o njemu. 

Foto: RTL

Marijana Črlenec (28) nedavno je otkrila javnosti svoju strast prema umjetnosti. U slobodno vrijeme je slikarica.

- Slikam cijeli život. Od djetinjstva. Počelo je kao dječja igra, a s odrastanjem je sve ozbiljnije. Nažalost, zbog posla i obaveza nisam se mogla posvetiti tome koliko sam htjela u životu - rekla je Marijana, koja je prije i prodavala slike.

Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message