Obavijesti

Show

Komentari 10

Nina Martina vježba i na Staru godinu: Ne planiram odustati...

Nina Martina vježba i na Staru godinu: Ne planiram odustati...
5

Trudit ću se u 2019. davati vam još bolji uvid u moj plan prehrane i treninge, odgovarati vam na pitanja kako bismo i vi i ja čim više i bolje napredovali. Volim vas sve, napisala je kandidatkinja showa

VIDEO

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', Nina Martina Korbar (25) od treninga i zdrave prehrane nije odustala ni jutros. Iako je zadnji dan u godini, u teretani se pošteno oznojila, a sudeći prema fotografijama, ondje je provela čak dva sata. Svojim je fanovima zahvalila na podršci koju su joj pružali. 

- Trudit ću se u 2019. davati vam još bolji uvid u moj plan prehrane i treninge, odgovarati vam na pitanja kako bismo i vi i ja dalje zajedno čim više i bolje napredovali. Volim vas sve - napisala je Nina. 

Da joj je tjelovježba postala sastavni dio života, Nina je potvrdila i na Badnjak, kada je s pobjednikom ovogodišnjeg 'Života na vagi' Alenom Abramovićem (45) krenula u teretanu. U uspješnom topljenju kilograma pomaže im prošlogodišnja natjecateljica showa Jelena Putnik (36) koja im je postala osobna trenerica.

 

Pokretanje videa...

01:20

- Iako je Badnjak, trening je tu - napisala je Nina Martina i time dokazala kako ne propuštaju treninge čak ni zbog blagdana.

Istaknula je kako joj je drago što je na društvenim mrežama prati veliki broj onih koji su spremni promijeniti svoj život jer im ona u tome može pomoći svojim savjetima. Smatra kako je vrlo bitno raditi na sebi i psihički i fizički, jer od tuda zapravo sve kreće.

- Dan mi se još uvijek vrti oko treninga i želim da treninzi i zdrava prehrana ostanu svakodnevica do kraja mojeg života - izjavila je jednom prilikom.

Otkako su izašli iz kuće oboje pokušavaju motivirati što više ljudi da krenu s tjelovježbom. Nina Martina u reality show ušla je s 124 kilograma, a od izlaska iz kuće izgubila je čak 66 kilograma. Alen je izgubio najviše kilograma u povijesti showa. Uspio je smršavjeti 86,4 kilograma.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...