Show

Komentari 11

Nina Martina: Želim ostaviti neizbrisiv trag na ovom svijetu

Nina Martina: Želim ostaviti neizbrisiv trag na ovom svijetu

Shvatila sam da nema šanse da sve ide po planu kako smo zamislili, ali ako smo ustrajni, naši ciljevi se ostvaruju i osjećaj je predivan, možda još i bolji nego kada sve ide po planu, kaže Nina Martina

Kandidatkinja posljednje sezone showa 'Život na vagi', Nina Martina Korbar (26), na svom je Instagram profilu objavila inspirativan status. Osvrnula se na godinu iza sebe, ali i stvari koje su je inspirirale tijekom cijelog života.

Kaže kako su rad, upornost, vjera, ustrajnost i snaga ključ svega te da smo sami kovači svoje sreće.

- Shvatila sam da nema teoretske šanse da sve ide po planu kako smo zamislili, ali ako smo ustrajni, naši ciljevi se ostvaruju i osjećaj je predivan, možda još i bolji nego kada sve ide po planu - kaže Nina Martina. 

Dodala je kako je odrasla uz Disney crtiće, koji su joj, kako kaže, pomogli kako bi bila uvjerena i sigurna. Vjeruje kako čuda postoje te se događaju svuda oko nas.

- Vjerujem da mogu sve što hoću i da ću ostvariti sve što želim i o čemu oduvijek sanjam. Želim se sa 90 godina okrenuti i reći da sam ostvarila sve što sam željela, da sam potaknula druge ljude da ostvaruju sve što požele. Želim ostaviti neizbrisiv, pozitivan i utjecajan trag na ovome svijetu. 

Putem društvenih mreža često dijeli savjete drugima kako da dođu do željene kilaže, a ovo ljeto se nakon dugo vremena 'pohvalila' i fotografijama s plaže.

- Napokon sam dovoljno samouvjerena da mogu pozirati u badiću i kao i sve druge cure objaviti normalnu, ljetnu fotku u badiću s plaže - napisala je Nina Martina i podijelila radost s pratiteljima na Instagramu. 

Na svoju objavu u kupaćem kostimu Korbar je zaradila puno komentara podrške. 'Ljepotice', 'Super izgledaš', 'Pratila sam te od početka, navijala za tebe, a navijam i dalje. Bravo, zaslužila si', samo su neki od njih, a pratitelji su oduševljeni Nininom preobrazbom. 

U show je ušla sa 124 kilograma, a zbog uspješne 'transformacije' je u samo nekoliko mjeseci skupila više od 30.000 pratitelja na društvenim mrežama, koji prate njezin napredak i dijele iskustva.

 

 

 

 

Najčitaniji članci